sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Kuinka saattaa projekti 2020 kunniakkaasti maaliin?

No tässä sitä nyt taas ollaan.. Kausi on yskitty läpi.. tässä vaiheessa oikeat urheilijatkin varmaan lepäilee..tai jotkut vielä kenties hiihtelee hankiaisilla ja muutenkin lapin keskuksissa lumet loppuun.. mutta yhtä kaikki..jokainen varmaan lepäilee ja palauttelee jossain kohtaa ja kenties samalla mietiskelee mitä tuli kauden aikana tehtyä ja mitä pyrkii tekemään jatkossa..
Itsekin vähän tuossa lepäilin, kahdeksan päivää olin viiskymppisen jälkeen etten tehnyt minkäänlaista urheilua.
Tällä viikolla aloitin voimailut..niitä teen nyt suht kovasti , ihan jo pelkästään sen takia että ei pääkoppa leviä..Toki vielä on pyrkimyksenä antaa kropalle lepoa..Kaipa sen levon ja palauttelun on veteraani ja amatöörikin ansainnut.. No ulkona olen käynyt tällä viikolla pariin otteeseen kävellen, sekin on enemmän sellaista kehon ja päänhuoltoa kuin vielä varsinaista treeniä.
Mutta sitten varsinaiseen aiheeseen...Vaikka tässä nyt kuinka koitetaan palautella ja rennostella niin aika pian se koittaa kun taas pitäisi olla täysi rähinä päällänsä treenien muodossa ihmisillä jotka aikovat kilpaurheilijoiksi itseään tituleerata.
Tässä kohtaa kun uutta kautta haaveillaan ja suunnitellaan hienot suunnitelmat mitkä sitten voi jättää tekemättä kutsun tänne kokoon tän nettivalmentaja raadin ja aloitan pähkäilyn että mitäs nyt seuraavaks...??
Joo taustalla on saatu hyviä neuvoja treeneihin ja niistä on ollut hyötyä ainakin vähäsen.. oma liikkumiseni nyt menneen kauden aikana oli ehkä enemmän kilpaurheilun suuntaan kuin aiemmin moneen vuoteen.. Ja tässä samalla kenties miksi hienot ideat mitä toteuttiin ja kokeiltiin ja hyöty vain vähäinen.. hmm siksi vain vähäinen koska treenimääräkin on vähäinen..liian vähäinen..
Olen huomannut että meikäläisenkin harrastaminen kiinnostaa ihmisiä yllättävän paljon.. olen iloinen ja otettu siitä että on ihmisiä joiden kanssa keskustella rakkaan harrastuksen saloista.
Olen siis saanut kuulla että meikäläisen kannattaisi olla kevyempi kilpailukauden aikana.. no selkeä asia..sama syy?.. vähäinen treenimäärä?.. vai onko syynä crosstraining ja muu voimailuharrastus? voimaakin on vähäsen, eikä peili sano että kauheen läskistä tyypistä olis kyse.. mitä mahtaa näihin kommentoida arvon valmentaja raati jotka tuhatpäisenä luette tätä palstaa... ??
Toinen asia sitten.. kun amatööriurheilija..veteraani...perheellinen työssäkäyvä aina puhuu siitä ajankäytöstä ja treeniajan vähyydestä.. tässä on sellaisiakin neuvoja kuultu että jos vaikka sen minimi tunnin lenkin saisikin venytettyä 20 min pidemmäksi joka kerralla.. Jos viikossa käy viisi kertaa kuntoilemassa.. ja aina vaikka nopeammalla lenkille lähtörytmillä saa säästettyä 20 min enemmän aikaa kuntoiluun.. viikossa tunti enemmän kuntoilua..vuodessa 50 tuntia.. aika monta kaloria tuossa ajassa palaa..taas samaan vertailuun.. peruskunto..paino..treenimäärä..jne jne.. kuulostaa helpolta..
Nyt vaan valmentaja raati heittämään lisää tuollaisia yksinkertaisia ajatuksia,..näistä kootaan tulevalle kaudelle paketti jolla pitäis lunastaa projekti 2020 ilmoituksessa sanottu lause "olla hyvässä tuloskunnossa vuonna 2020 keväällä" . No oli miten tahansa , tässä tapauksessa tuon termin täyttämiseen riittää vähempikin kuin kymppisakkiin sm-kisoissa..mutta ihan vähällä ei pitäis kumminkaan itseään päästää...
Nyt vaan kaikki mahdolliset nettivalmentajat ja asiantuntijat neuvomaan vanhaa kankeeta harrastajaa....
Muutakin tukemista saa harrastaa..suuria välinesopimuksia saa tarjota allekirjoittaneelle, ja suoraa rahallista tukea saa pistää tilille joka näkyy tässä_____________________________
Kevät on tullut ja lumi kadonnut,huomaa oikeaoppisesti collegehousut jalassa ettei vaan luultais oikeeks urheilijaks

Tuollaisissa maisemissa tänään tunti ja vartti mielenterveyskuntoilua




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!