tiistai 10. heinäkuuta 2018

Pieniä laskutoimituksia

Olen taas ainakin viime päivinä omasta mielestäni ollut kohtuullisessa rytmissä kuntoilujen kanssa. Ainakin liikkeelle olen päässyt aika useana päivänä. Välillä väsyttää ja välillä väsyttää vähän enemmän. Koitan tähän taas uskaliaasti kertoa jotain siitä mitä pientä sitä on tullut tällä kaudella tähän saakka tehtyä.

-rullahiihtoa 554 km (24kertaa)
-Crosstraining 10 kertaa
-Kuntosali 8 kertaa
-Maantiepyöräily 442km (9kertaa)

Näiden lisäksi erinäisiä kertoja läskien kiinteytysjumppaa kotona, salibandyä, keppikävelyhölkkää, pari polkujuoksua, pari vaellusta ja venyttelyäkin toki, sitä en laske kuntoilutuntehin mukaan.  Juoksun kilsamäärä taitaa olla vähän toisella sadalla.. ei oo koivet kestäny oikein sitä, tosin nyt onneks tuntuu siltä että alkaa pikkuhiljaa sekin onnistumaan.. täytynee ravatakin muutama lenkki tässä vielä ennen lumien tuloa?!
Näillä mennään eteenpäin kompuroiden ja yskähdellen mutta kuitenkin kohti jotain tuntematonta päämäärää.. Uskotaan ja toivotaan että jossain vaiheessa olisi lisää ja mielenkiintoisempaa uutisoitavaa meikäläisenkin kuntoiluista. Joten koko valtaisa seuraaja joukko, pysykää mukana ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!