keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Taustalla tapahtuu, kulisseissa kuhisee!

Tässä kohtaa on ilo rikkoa blogihiljaisuus kun on kerrankin ihan oikeaa tiedotettavaa meikäläisenkin pienimuotoisesta urheilu-urasta ja sen etenemisestä..
On siis suuri kunnia virallisena Hassuhiihtäjänä ilmoittaa että taustaorganisaatio vankkenee erittäin paljon kun olen aloittanut yhteistyö ja avunanto sopimuksen Kari Variksen kanssa.
Tuo mukava mies jota tuskin suomalaista hiihtoa seuraaville ihmisille tarvii enempää esitellä!
Tämä kaikki siis perustuu ajatusten vaihtoon ja heikolla hetkellä Kari lupautui neuvomaan minulle miten saattaisi olla mahdollisuuksia meikäläisellä vielä kääntää kurssi vauhdikkaampaan suuntaan.
Sinänsä avunanto on valitettavan yksipuolista sillä meikäläisellä ei kyllä ole Karin treeneihin mitään annettavaa, paitsi se että suurena hiihdon rakastajana elän hengessä mukana ja kannustan pääsyssä tavoitteisiinsa, kuten olen tehnyt useiden vuosien ajan.
Palkkaahan en tietenkään pysty maksamaan "koutsille" mutta kahvit tarjoan taikka kisamakkaran taikka haluamansa laisen palautusjuoman jos joskus aikaa on ja satutaan samaan paikkaan yhtäaikaa!
Tämä meidän yhteistyö siis lähti ihan somekeskustelujen perusteella ja pienen vitsin jälkeen yhtäkkiä huomasin että mulla onkin treeniohjelman tynkää olemassa piru vie!
Nämä juuri alkaneet pienet uudistukset treenijutuissa ovat sinänsä hyvin yksinkertaisia mutta olen saanut runsaasti uutta ajatusta tähän koukkupolvikuntoiluun.. ja täten mahdollisuudet omien tavoitteiden saavuttamiseen paranee merkittävästi. Projekti 2020 etenee siis mukavassa myötätuulessa.
Tämän systeemin myötä jos tähän saakka olen omissa treeneissäni ollut ehkä puoliks kilpaurheilija ja puoliks kuntoilija niin nyt se kilpaurheilija ajatusprosentti nousee vähintään 75 prosenttiin!... Hah paskat! kyllä tässä on mielessä ihan semmoisia oikeita urheilullisia tavoitteitakin.. maltillisia mutta kuitenkin sellaisia että se vaatii meikäläiseltä ponnisteluita liikunnan parissa.
Sitä aion jatkossakin tehdä ajankäytön sallimissa puitteissa, muitakin uudistuksia on tulollaan meikäläisen elämässä jotka tuskin huonontavat liikuntaharrastuksesta nauttimista.
Töissä tulee minun osalta tapahtumaan sellaisia muutoksia että ei tarvii heräillä keskellä yötä, alan jatkossa nukkumaan kahdeksan tunnin yöunia.. katsotaan kuinka vaikuttaa!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!