maanantai 2. tammikuuta 2017

Joutilasta aikaa ja projekti 2020!

Bloggaaminen on taaaaaas kerran ollut varsin vähäistä. Nyt tässä onkin sitten joutilasta aikaa istuskella vaikka tietokoneen äärellä. Viimeisimmässä päivityksessä ennen tätä taisinkin mainita jotain kilpahiihtämisestä. Olihan Tampereella kisat ja oikeastaan siitä alkaen on suorituskyky ja kropan kunto ollut vähän alamäessä. Olen ihan jumissa ollut päivästä toiseen. Ei tämä liene treeniväsymystä varsinaisesti kun viime vuoden vaihteesta tähän lasketut urheilutunnit oli 371.
Oli mitä oli niin saikulla olen ja kolotuspillereitä syön. Ajan kanssa mennään ja tänään tuntuu paremmalle kuin eilen. Optimistinen olen että pääsen suht pian taas liikkeelle. Selkä ilmaisi että kokonaisrasitus elämässä oli
liian iso ja se on ollut pari päivää varsin kipeä. Nuhan oireitakin oli ja aluksi luulin että kolotukset liittyvät siihen. Nuha sentään hävisi mutta selkäkipu jäi ja paheni.
Tässä on sitten tosiaan aikaa mietiskellä ja suunnitella. Vaivojahan tulee jokaiselle oli urheilija tai ei, ja niistä toivutaan ja sitten jatketaan. Toki olisin mieluummin kondiksessa ja jopa töissä mieluummin kuin istuisin ja löhöisin puolirampana kotona.
Tässä olen punninnut näitä omia touhuja ja huomannut että ei se kilpailuissa kulkeminen kokonaan lakkaa liekö koskaan. On toki ollut muutamia heikkoja hetkiä kun on miettiny että vitut jätetään muille, mutta sittenkin taas vahvana kumpuaa se jokin kilpailuvietti jostain päällimmäiseks ja täten loppua tuskin sittenkään tulee. Ajanvietteeks levottomalle sällille parasta touhua on kunnolla itsensä rääkkääminen. Edelleen tässä taitaa päteä se minulle tyypillinen toimintamalli että vaikka treenejä jääkin rästiin tämän tästäkin niin kisoihin silti mennään!
Eikös ole aika tyypillistä että urheilijoilla on jokin tietty projekti aina jokaisessa uran etenemisvaiheessa?
Tästä päästäänkin siihen että pikkuhiljaa aletaan starttailla minullekin sellaista seuraavaa pitkän linjan projektia että saadaan pidettyä ukko jollain tapaa liikkeellä seuraavatkin vuodet!
Olkoon tän projektin nimike sitten vaikka "projekti 2020".
Elikkä kaikessa yksinkertaisuudessaan käynnistellään projektia tässä pikkuhiljaa tavoitteena siis se että vuonna 2020 kun toivottavasti tulee 20 kerta peräkkäin sm 50 km kisassa olisin siellä hyvässä tuloskunnossa juhlavuoden kunniaksi.
Tämä projekti siis aloitellaan ja se keskeytyy vain ja ainoastaan jos viidenkympin  kisaputki syystä tai toisesta katkeaa.
Tähän sitten seuraavaksi avoin hakemus, koska kyllähän joka projektilla pitää olla vetäjä/valmentaja.
Eli alkakaa joku valmentamaan mua kohti tuota suurta tavoitetta!
Järjestetään show "suurelle" yleisölle täällä nettimaailmassakin , hah.
Sitoudun kyllä projektiin täysillä heti kun valmentaja löytyy. Sitoudun ja pyrin siihen että pystyn tekemään laadukkaasti urheilua ja määrällisesti tunnin pari enemmän viikossa kuin nyt. Sen pitäisi riittää.
Palkkaa en kykene valmentajalle maksamaan mutta jos tykkäät puolihupaisasta harrastamisesta rakkaudesta lajiin niin paikka on sinun!
Hakemuksia voi laittaa välittömästi tämän sivun laidassa näkyvään sähköpostiosoitteeseen!
Pidetään ukko liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!