lauantai 15. joulukuuta 2007

Scandinavia cupin toinen päivä Vuokatissa, hidasta sprinttiä!

Näin sitä vaan vielä täytyy kokeilla uusia juttuja kilpahiihdon saralla vieläkin vaikka pikkuhiljaa voi jo itsensäkin laskea kokeneeksi urheilijaksi. Tänään siis ensimmäistä kertaa ikinä kokeilin perinteisen sprinttiä pelkällä tasatyönnöllä, ei se pahalle tuntunu, mutta oudolle kyllä ja jälleen piti todeta että olen yksinkertaisesti liian hidas. kyllähän tuollaista hiihtomuotoa pitäs treenata niin kaipa siinä meikäläisenkin meno kiihtyis, en varmana enää maailmanmiesten matkaan pääsis vaikka kuinka tuota vain treenaisin. Kaiken kaikkiaanhan tuollainen tasatyöntö sprintti on parhaimmillaan näyttävän näköistä ja yleisöystävällistä kuten sprintti yleensäkin. Tänäänkin vaan taas tuli esiin se lieveilmiö että ihmisillä tulee herkästi halu kokeilla rajoja ja testata sääntöjen venyvyyttä luistelemalla suhteellisen härskisti vaikka pitäskin perinteistä mennä, itse ehkä olin mutkissa hieman liiankin kuuliainen , ehkä olis pari sekuntia saanu nipistettyä ahneemmilla käännöksillä ja kenties pidemmät sauvat olis auttaneet hieman myös. Jatkoon tuskin olisin näilläkään parannuksilla menny. No kokemus tämäkin.
Kroppa alkaa tuntumaan paremmalle kuin esim perjantaina, ja kolme päivää kilvan hiihtoa on helpompi homma kuin yks päivä RTV:n varastossa töissä, näin se on todettava. Kyllä aikamoiseen jumiin oon taas ajautunu.
Tänään siis sijaluku oli 68. jäin aika ajon voittajalle Börre Naess nimiselle norskille 19 sekuntia ja rapiat, kyllä ne pirulaiset hiihtää lujaa. Huomenna sitten jälleen normimatka ja kaikki peliin, katsotaan kuinka jaksaa vapaalla päästellä 15 Km. Haastetta riittää maastossa ainakin tarpeeks ja riittävän kovia nimiä on muutenkin vauhdittamaan kisaa.
http://www.championchip.fi/skriptit/tulokset/index.asp?id=367

1 kommentti:

  1. Huomenna on varastomies jo herkemmässä! Monta päivää lepoa alla;)

    Päästä piru irti...

    teemu

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!