maanantai 1. helmikuuta 2016

Sm-kisojen kootut selitykset

Lyhyesti ehkä kuitenkin näin! Olin moneen muuhun verrattuna liian hidas kiertämään sitä kisareittiä! Peiliin katsomisen paikka! Ei selityksiä!
No selitellään silti vähäsen.. Koko viikon oli väsyttäny runsaasti. Perjantain latuun tutustumisessa ja verryttelyssäkin jalka tuntui painavalle, no sellaista se on työläisen elämä toisinaan. Aamulla olin herännyt klo 3 mennäkseni neljään töihin. Töiden jälkeen ajo Imatralle ja lenkille.
Sama painava tunne jaloissa oli edelleen lauantaina kun heräsin..
Ja kisassa lauantaina edelleen ukko aika puuduksissa meno oli tahmean tuntuista. En siis tiedä olisiko se tulos nyt mikään huima ollut vaikka olisi ollutkin aamulla herätessä intoa täynnä kuin ilmapallo! Ei sieltä taivaita tavoitellut mutta aina sitä jokainen toivoo että jospa se sittenkin olisi mennyt vähän paremmin.. sellaista on kilpaurheilu, joka tasolla luulisin!?
Niin siinä lauantain 15 kilsan vapaan kisassa kierrettiin 4 rinkiä 3,75 km lenkkiä. Pari ekaa kierrosta tosiaan tuntui erittäin raskaille heti alusta asti. Kolmannella kierroksella tuntui että ehkä tää vähän tästä lähtee ja yritin iskee minkä kykenin. Vauhti tuskin kasvoi mutta irvistys isoni ja samalla hyydytin itseäni lisää ja näin ollen neljäs rinki tuntui että se ehkä oli hivenen liikaa!
Maaliin tulin ja väsytti ja lihaksia kolotti päätä kolotti, vähän jopa vitutti! Sellaista se kilpaurheilu myöskin on.. rasittavaa, ärsyttävää, ihan paskaa hommaa, syvältä sieltä, mutta silti aina yhtä rakasta!
Sijaluku siis oli hurjan iso 135. Eroa voittaja Heikkiseen tuli 5.04

Sunnuntaina sitten viestit jotka aina ovat mukavia tapahtumia. Aamuherääminen oli jonkun verran jo pirteämpi ja suksen testaus ja verryttely vaiheessa ei jalat painanut ihan tonnia. Tunnelma oli hieno ja odottava. Itselläni tällä kertaa viestissä kolmos osuus eli kymppi vapaalla. Mietiskelen just että oon varmaan hiihtäny ikäni aikana yleisen viesteissä jokaisella osuudella joskus neljän eri hiihtoseuran riveissä.  Olenko ollut joskus ankkuriosuudella siitä en oo satavarma, varmistakaa jos joku  muistaa!
No sitten itse kisatapahtumaan.. Viesti tuli meikäläiselle ehkä jonkun verran aikataulusta myöhässä, niinpä pääsin 3,3 kilsaa vähemmän hiihtäneenä vetämään omaa osuuttani kärkipään paikoista kamppailevien seassa, sainpahan oppia mitä se kilpahiihtäminen vapaalla pitäis olla! Otin aina sopivasti pikku peesejä niistä kovemmista ukoista. Kyllähän sitä tasaisemmilla pätkillä seuraili mutta auta armias kun niitä jyrkkiä nousupätkiä tuli ei meikäläisen kropasta löytyny sellaisia liikkeitä mitä ne jätkät teki! Viittaisi siihen että allekirjoittaneen treenit ovat olleet vähäisiä, ja tietyiltä osin kenties ne vähätkin vääränlaisia!?
No kumminkin se oma hiihto sillä tavalla tuntui paremmalta kuin edellisenä päivänä että pystyi vetämään sitä omaa kovaa koko kisan alusta loppuun saakka.
No se pyristely sitten riitti osuusajoissa sijalle 29. eli sen puolivälin alapuolelle.
Koko tapahtumasta täytyy sanoa että tunnelma oli mukava niinkuin aina ja puitteet oli hienot. Hieno stadion ja hienot radat.
Ja mukava oli huomata että muutamat vielä muistaa tällaisen kehäraakinkin olemassa olon ja muistaavat tervehtiä ja pysähtyä juttusille ;)
Väliaikojakin muuan huippuvalmentaja Ohtonen mulle taisi huudella. Rupee valmentamaankin mua! silleen niitä tulis niitä ikämies-sarjojen menestyjiä tulevaisuudessa !
Toden totta seuraaviin kisoihin mennään taas oli se niin mukavaa(paskaa) hommaa! Nautin(vitutti) koko ajan!
No niin nyt loppu jaarittelu!
Tossa tulokset:
 http://sm2016imatra.fi/tulospalvelut.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!