maanantai 29. elokuuta 2011

Syksy tulee ja meno kovenee???

Niin se vaan kesä on mennyt vinhaa vauhtia ja syksy tulla pyristelee. Vielä ei sentään olla niin pitkällä että joka aamu herätessään hiihtofanaatikko katsoo verhon raosta että onko maa valkoisena. Mutta talvea silti varovaisesti odotellaan taas.
Niin treenannutkin olen jonkun verran, lopulta tuntuu että hieman paremmin kuin viime kesänä ja kaikenkaikkiaan kunto tuntuisi edelliskautta paremmalle, eri asia miten pitkälle se tunne sitten vie...
Tilastotiedettä olen hieman harrastanut ja mulkoillut noita tän kauden tehtyjä treenejä. Ei ne huimilta näytä ne lukemat mutta niillä mennään talveen ja katsotaan tuleeko kisapaikoilla hymyä huuleen laisinkaan...
Uusi kausi alkoi taas viikolta 18 jonne olen rustannut kirjaseen tunteja 3h20min, eli aika varovainen alku on ollut.. sitten on tullut 5-8 tuntia muutama viikko kunnes viikolla 23 on tullut hurjat 10 tuntia ja viikolla 24 heti perään 11h40min.
Noista viikoista alkaen tähän päivään saakka onkin sitten tullut 8-12 tuntia jokaiselle viikolle. Tehoja oon koittanu vääntään palasen joka viikolle, vauhtikestävyyttä juosten tai rullilla ja pari kolme kertaa keppien kanssa rinteessä maukalle saakka. Tehosarake on suhteellisen pieni kumminkin, mutta tehoja on tullut miltei joka viikolle ehkä keskiarvolla 30 min/ viikko.
Voin kyllä todeta että tuollaisella urheiluannostelullakin tavaratalotyöläinen on toisinaan ollut aika väsyksissä, piru vie!
On joutunut tekemään usein tosi kevyttä liikuntaa vaikka haluis pistää vähän enemmän kehittävää harjoitetta peliin mutta kun ukko on jumissa eikä kulje.
Pakko yrittää sitten vaan verryttelyllä saada happi tarttumaan lihaksiin.. Yhtään en tiedä mitä tulee kisakaudella tapahtumaan mutta sitä kohti mennään ja ihan mielenkiinnolla odotellaan!

2 kommenttia:

  1. Mitä mieltä Espeni on Suomen Cupista? En muista löytyykö Espenin nimi osallistumisoikeus-listalta..

    VastaaPoista
  2. Fis-pisteeni käsittääkseni riittävät kaikkiin sm-kisoihin (jollei kriteerit ole muuttuneet, en ole tarkistellut) mutta suomen cupin listalta ei mun nimeä löydy, hiihdin viime talvena tasan kymmenen kilpailua ja kotimaan ranking kisoja taisi tulla neljä ja sitä myötä sijoitus rankkarilistalla painuu sadan huonommalle puolelle. Eipä siinä mitään, kaikki oli pelissä ja parempaan en olis viime talvena kyennyt, toki olis ehkä kannattanut hiihtää joku ranking kisa enemmän mene ja tiedä... Itseasiassa varsin vähän olen ajatellut tai seuraillut mitään hiihtokisa asioita cuppia tai muutakaan, mut ei toi ajatuksena vaikuta ollenkaan hullummalta tuo cup juttu

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!