sunnuntai 19. tammikuuta 2014

SM-Kisahuumaa (televisiosta)

Niin se on vaan Vantaan sm-kisat paketissa ja hienoja urheilusuorituksia päivittäin siellä tapahtui, paitsi omalta osaltani. Olin kotisohvalla.
Jotenkin koin olevani väärässä paikassa kotona. Vaikka en olisikaan maaliin tullessa paistatellut listan kärjessä niin silti tuntui että mun paikka ois ainakin vähäsen ollut tuolla kisoissa, siellä soljunut massan mukana.
No tilanne oli kuitenkin se että nuhatauti syystä tai toisesta ei meinannut suostua millään poistumaan mun kehosta. Ensin pari viikkoa ja sit kokeilin pari lenkkiä ja lepäsin sit vielä reilun viikon.
No tällä viikolla olen keskiviikosta alkaen liikuntaa harrastanut mutta kovasti voimattomalle se meno tuntui varsinkin alkuun.
Ei kai se vähäkään kunto mikä siellä ehkä oli ole kadonnut mutta kropan käynnistely vienee aikaa.. Tehoja ei oo viel kärsiny oikein tehdä, tai ei oikein uskalla kun ollut varsin kylmääkin, toivottavasti pian pääsee revittelemäänkin vähäsen. Ja jospa tulis muutama kisakin vielä tässä talven mittaan. Nyt kuitenkin tästä se ainoa niin sanottu keskittyminen siirtyy keväälle Jyväskylän sm-kisoihin.. siitä tulee sitten kauden kohokohta.. täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!