sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

projekti 2020 +1

Kevättä tässä vietetään ja tulevaakin hieman ajatellaan.. 
Tämän huhtikuunkin olen viettänyt jonkinlaisen perus liikunnan ja ulkoilun merkeissä. Ammattilaiset vetää hirmuisia kilometrejä suksilla siellä missä sitä lunta on. Täällä ei oo hiihtokelejä eikä muutenkaan kiire minnekään urheilun saralla.. Ajattelin kuitenkin että jonkinmoisen liikunnan parissa viettäisin edelleenkin tämän ns. siirtymä kauden. Koska eipä tässä ole mitään raakaa kisa rupeamaa mistä pitäisi palautella parin kolmen viikon levolla ennen uuden kauden alkua.. Uskoisin että ihan hyvä tulee tässä kun pitää teemana vaikka keppikävelyä ja kuntopyörää ja siihen jatkeeksi hieman läskien kiinteytys jumppaa.. Eiköhän niillä toimilla ole sitten ihan mukava lähtee niin kutsuttuun uuteen kauteen. Vai mitä mieltä tästä on blogia seuraava tuhatpäinen asiantuntija joukko?! Ainakin pääkoppa tykkää pienestä liikunnasta ja pysyypähän tuo painokin hallinnassa.. Nyt 84 kiloa.. Viime vuonna 1 toukokuuta  oli painoa 90..
Niin menneestä kaudesta olenkin kaiken kertonut eikä siitä paljoa kertomista ollutkaan.. 
Mutta ainahan sitä voi ja pitääkin katsella tulevaan... 
Niin siinä kävi että taitaa tulla sm 50km hiihdettäväksi ensi talvena minullakin.. Eipä kai sitä voi tälleen jättää.. Elikkä siis olkoon nyt ainakin tässä vaiheessa nimellä projekti 2020+1.
Jonkin verran tässä miettinyt noita perus liikunnan elementtejä ja sitä kautta noihin omiin kuntoiluihin jotakin pieniä tulos tavoitteita. 
Sellaisia ehkä suht realistisia mutta kuitenkin sellaisia että joudun olemaan ainakin jokseenkin aktiivinen että pystyn ne tekemään.. Sellaista perus settiä että pysyy työläinen kohtuullisessa kunnossa.

Perus kuviona.
Juoksu 10km ajassa 38 min
Juoksu 1km alle 3,10
Paino leuanveto 50kg ykkösmaksimi
Leuanveto määrä väh. 20x
Ainakin yksi 100km lenkki, rullilla tai lumella hiihtäen.. 
Se sm 50.. (jos alkuperäisen teeman mukaisesti niin "pitää olla hyvässä tulos kunnossa kun päivämäärä koittaa") No sen hyvän tulos kunnon määritelmän pidän itselläni, mutta jokainen pystyy sen päättelemään viime vuosien treeni tunneista ja tulostasosta muutenkin.
Tuohon listaan on mahdollista että tulee lisäyksiä ja tarkennuksia mutta tuo tavoite lista pidetään.. Suorituksia koitetaan sitten esittää täällä ja todistaa tehdyksi.. 

2 kommenttia:

  1. Juu ei tää tartte siirtymäkautt. Piikkarit jalkaan ja Hakkaris on hyvä baana juosta kun lumet siit kentältä sulaa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!