sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Kevät ja siirtymättömyyskausi

Kevät on tullut ja keli on tälläkin hetkellä varmaan 3 astetta lämpimän puolella, eli hyvinkin tyypillisen oloinen vappu keli.
En ole tätä bloggaustakaan harrastanut.. taaskaan.. no eipä kai ole ollut mitään asiaa eikä ole vieläkään mitään kerrottavaa, mutta blogataan silti.
Kunhan tässä pähkäilen että pitääkö sitä tehdä jotain kausi yhteenvetoa jos ei ole minkään lajin kilpaurheilija.. tässä pelkkänä harrastelijana olemisessa on se puoli että ei tarvii levätä kisaväsymystä pois tai muutakaan.. kuntoilun määrä ja intensiteetti on ympäri vuoden kutakuinkin samalla alhaisella tasolla ,laji vaan vaihtuu keliolosuhteiden ja fiilisten myötä..
Olen tässä nyt muutaman lenkin juosten saanut aikaiseksi ja kokeillut jopa hieman tehojakin. Sen verran se jostain syvältä kumpuaa se sisäinen kilpaurheilija että on tullut pariin otteeseen mietiettyä että pitäskö sitä käydä nöyryyttämässä itseään jossain juoksukilpailussa. 
Mitään en lupaa enkä uhoa, voihan olla että hyvin pian tulee järkiinsä ja lakkaa tuollaisia asioita miettimästä.. viimeistään sitten ne ajatukset katoaa jos erehtyy yhteen kisaan menemään toteamaan alhaisen kunnon ja suorituskyvyn...
No juu mitäs tähän sanoisi.. Talvi oli ja meni .. urheilu rintamalla se oli sellainen viime vuosiin tyypillinen lyhyesti ja ytimettömästi tekemisen tyyli.. useita lenkkejä hiihtämällä.. lyhyesti ja välillä omaa kovaa. Kilometrejä tuli 1504. Ahkerimmat on varmaan tälläkin seudulla menossa vappu hiihdolle.. minä en mee.
Läpi talven tuli tehtyä juoksulenkki tai kaks melkein viikottain.. yllättäen lyhyesti.. ja jos tuli kaksi niin useimmiten tyylinä töihin ja takaisin.
No näistä johtuen tuntuu että kyllähän tuo juoksujalka on talvehtinut ihmeen hyvin. 
Mutta kuten todettua ei ole oikein mitään uutisia mistä varsinaisesti jaaritella.. ja silti jo näin pitkä teksti on tullut..
Hyvin pitkälti vaikuttaa siltä kun omia tekemisiään mittailee että hommahan jatkuu entiseen malliin.. eli koitetaan kaivaa rullasuksetkin esiin lähiaikoina ja niitä hyödynnetään läskistymisen vastaiseen taisteluun muiden touhujen lisäksi..
Tässäpä tätä ... Yritetään saada jotain uutisoinnin aihetta tänne, mutta älkää liikoja odottako. Ne jotka erehtyivät kahlaamaan tän tekstin läpi niin älkää turhaan jääkö odottamaan heti uutta päivitystä 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!