lauantai 29. joulukuuta 2007

Niin sitä vaan muutama päivä hiihdettiin Iisalmessakin tykkilumella Eilen sitten jo tilanne olikin se että siellä tarpominen sukset jalassa muistutti enää etäisesti hiihtämistä. Eihän siitä kyllä tullu mitään enää, sukset tökki multa paakkuihin ja läpivettynyt ohut lumikerros oli muutenkin paska hiihtää, ellei ihan jäässä niin sitten sellainen imu ettei mitään luistoa. Hassuinta koko asiassa on se kun Savon sanomat nyt sitten kirjoitti tämän päivän lehdessä että Iisalmessa hiihdetään tykkilumella ja mielestäni nyt olis pitäny jo kirjoittaa että Iisalmessa ei enää hiihdetäkään tykkilumella. Savolaiset on olleet nyt jäljessä vähän joka asiassa. Viime viikkoina on monessa paikkaa ympäri suomea ihmiset päässeet hiihtämään tykkilumella, mutta ei juurikaan savossa, nyt vasta ovat tajunneet muutamilla paikkakunnilla ottaa tykit esiin odottamaan mahdollisia pakkasia, kun aiemmin olis ollu kelejä tehdä tehdä vaikka kuinka sitä lunta. No se siitä tällä erää.
Vuokatissapa onkin kaikki toisin! Tänään käväisin siellä bensaa tuhlaamassa ja samalla tuhlasin melko monta kaloriakin hiihtämällä kolmen tunnin pursuit treenin Vuokatin huippu olosuhteissa. Lähti kroppa liikkeelle taas pitkästä aikaa ja olotila oli sellainen että mukava olis SM- ladullakin päästä mukaan pursuitti kisaan, mutta se on tietty vielä arvoitus että pääseekö vai ei. Mitenhän sinne valinnat suoritetaan ilman että tulee sanomista kun melko monia ranking kisoja on jouduttu perumaan ja siten monellakaan ei vielä ole pisteitä tai sitten on vain yksi noteeraus. Itsellänihän on jo viis rankkari kisaa listalla mutta kunnon pisteet on vielä jäänyt saamatta, no luulisin että jos nyt talvi sattuu tulemaan niin jostain kisasta mullekin vielä niitä pisteitä ropsahtaa hieman enemmän, parasta ei ole vielä lähellekään saavutettu tältä kaudelta.
jatkoa odotellessa...

1 kommentti:

  1. Terveiset täältä Puolanmaalta. Täällä on reilua kymppiä pakkasta ja luntakin silleen, että laskettelu onnistuu ilman tykkejä.

    Siirretään SAVO tänne!!

    Kaiken lisäksi täällä saa laatu olutta pilkkahinnalla;)

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!