sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Takaisin lumettomaan savoon prkl!

Tuossa sitä sitten on auton keula aivan väärään suuntaan menossa, lunta on vähän ja vähenee vaan keulan osoittamaan suuntaan!


Treeniseura oli kovaa! Nelinkertaisen Finlandia hiihdon mestarin leveä selkä, kyllä nimittäin kulkee ku noilla hartioilla tuuppaa!
Jokseenkin väsynyt naama tuossa mutta eikun vain juomat matkaan ja lenkille!Tuollapa sitten vierähti pari viikkoinen oikein iloisesti Levin täydellisellä tykkilumibaanalla. Ensimmäisellä viikolla hiihtoa tuli parikymmentä tuntia ja toisellakin viikolla yli kaksitoista. Olivat tehneet kyllä viimeisen päälle hyvää työtä levillä lumitykkien ja koneiden kanssa. Kyllä siinä kelpasi hiihtäjän hiihdellä. Pari kova vauhtistakin harjoitusta tuli tehtyä ja siihen malliin muutenkin treenailtua että toisella viikolla kun omaa lärviään peilistä vilkaisi niin kyllä huomasi tietty sen että yhtä ruma se on kuin aina ennenkin mutta hiukan siihen malliin että joskus on virkeämpikin ilme ollut..eli rasitustaso ihan kohtuullinen. Ja kaiken kruununa vieläpä kisa Oloksella lauantaina äärimmäisen kovassa seurassa. Omassa hiihdossa löysin monta positiiivistä asiaa vaikkakin tulos olikin lopulta aika lailla keskinkertainen. Ensinnäkin mäkeen hiihtäminen perinteisellä tuntui harvinaisen mukavalle, ihan hämmästyin että hei mähän osaan hiihtää! miinuspuolena selkeästi se että tasaisella osuudella olis pitänyt olla pirusti enemmän rutistusta, mutta nyt en näiltä jumeiltani kerinnyt kunnon vauhtiin tasatuupparilla. Ehkä hieman näin kauden alkuun oli epävarma olo ja hiukan sähläsin suksien kanssa niitä testatessa..ehkä hivenen hidas saattoi olla suksikin mene ja tiedä...kumminkin syyt löytyy peiliin katsomalla miksi sijoitus ei häikäise tällä erää ainakaan. No tietty kunnon mittarina toimi maailman ykkösmiehet joten alle neljä minuuttia heille ei kuulosta aivan katastroofilta. Voittaja siis Saksan tykki Tobias Angerer!
Nyt täytyy vain toivoa että näillekin korkeuksille tulisi talvi pikkuhiljaa niin jonkinlaisia tuloksiakin voisi olla odotettavissa...katsotaan kuinka käy.
Kaiken kaikkiaan lumileiri siis meni äärimmäisen hyvissä fiiliksissä ja porukkahenki oli mainio.
Mikäs siinä on sitten mukavassa seurassa hiihdellä ja palautella ja nauttia ruokapöydän antimista..pari kuvaa voisi laittaa monipuolistamaan tätä raporttia.
Tulokset Olokselta löytyy osoitteesta:
http://www.muonio.fi/liikunta/
Vielä tuosta gallupista hiukan..näköjään on niin että tällä sivulla kävijät eivät ole erityisen innostuneita pursuit kilpailumuodosta...koitetaanpas taas keksiä uutta ja haastavaa kyselyä...

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti hiihtosi Levillä varsinkin eka viikon lopulla. Oloksen kisaa seurasin paristakin nousupaikasta ja pertsa näytti rennolta ja helpolta, ilmeisesti viikon rasitukset sitten painoi, ettei tulosta tullut. Lisää vaan kovia harjoitteita nyt ja sitten SM kisoissa täysi rähinä päälle hetialusta alkaen.

  VastaaPoista
 2. Ja hyvä valkopartakin on tullu Levillä!!! Ei tuo kisakaan nyt niin huonosti menny... On ainakin täälläpäin savoa vähän maa valkoisena, jospa sitä vaan tulis vähän lisää!!! Onneks leppis on sentään kohtuulähellä, vaikka se kallista huvia onkin - ja ehkä vähän tylsää katella betoniseiniä! Vaan treenaahan ne uimaritkin 25 metrin altaassa!!!

  VastaaPoista
 3. Liekä Areenalla ollu osansa silmäpusseihin...ei muuta kun loiventavat naamariin ja lenkille. Näin ainakin männä vuosina.

  VastaaPoista
 4. Jaahas! Jos joku väittää nähneensä meikäläisen areenalla tai jossain muussa viihdemestassa Levillä niin väitän sitä harhanäyksi! Onhan tuota joskus mestoissa tullut käytyä, mut nyt ei itseasiassa muutamaan vuoteen että silleen! Ei vaan ole huvittanut..joskus muulloin se taas huvittaa..katotaan sit missä ja milloin....

  VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!