sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Lähdetään hiljalleen kirskuen taas liikkeelle!

Tämä viikko on vielä mennyt vähäisellä liikkumisella mutta pikku hiljaa alkaa taas mieli haluamaan liikunnan pariin. Pyöräkauden sain avattua puolentoista tunnin lenkillä ja vähän oon vetäny soutuergolla sattuneesta syystä, sanotaan nyt että pidemmän päälle ehkä hieman tympeät maisemat on paikallaan soutaa. Mutta ihan oikea soutukausikin tuli avattua tuolla Leppävirralla tänään kun porukalla hikoiltiin kirkkoveneessä, sehän olikin ihan jees!
Hiihtokausi ainakin näillä korkeuksilla on päättynyt ja kisakausi on koko maassa päättynyt.
Ranking sijoitus näköjään mulla oli sitten 63. Aavistuksen jäin tavoitteesta joka oli sillai varovasti 50 parhaan joukkoon. No kumminkin viime vuotta parempi sijoitus jonkin verran. Kyllä sitä vaan ensi talvena jälleen koitetaan henki pihisten sinnitellä siihen viidenkympin sakkiin! Kesäharjoittelua siis ei vielä ole kauhean tarkkaan suunniteltu mutta tässä yhteydessä voisin jo pyytää nöyrimmin että jos löytyisi halukkaita treenikavereita/oppaita pirkanmaan seudulta Espenin mukaan tekemään esim. pitkiä pyörälenkkejä yms niin ilmoittautukaa! Ajankohtaista siis kesäkuussa!
Palataan vielä kerran yhden kuvankin myötä talveen, tuossa allekirjoittanut miettii syntyjä syviä ei niin hyvin menneen seuran kotikisan jälkeen. Maisema ja keli oli upea, itse kohde oli apea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!