sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kirkkovene soudun sm kisa 30 km

Tosiaan eilen oli se päivä jolloin piti minunkin lupauksiani lunastella kun tuli tuossa jo keväällä vielä lumien maassa ollessa luvattua että osallistun tuohon kilpailuun. Kisa siis oli Leppävirralla ja juuri tuohon paikalliseen virranviemät joukkueeseen kuuluin yhtenä soutajana. Viidet treenit taisin ehtiä kevään mittaan käydä soutamassa ja siinä ajassa ehdin saada pienen tuntuman siitä kuinka täytyisi soutaa. Kovia treenejä vedettiin joka kerran kun veneeseen noustiin eli sitä kautta uskomus ja tieto siihen mitä tekee oli kumminkin treenikertoihin nähden kohtalaisen hyvä. Ja ainakin meikäläinen kun olen koko ikäni ollut siihen malliin kilpailuhenkinen että ei tarvinnut paljon asennetta keräillä sen jälkeen kun lähtökäskyn sai. Siinä vedettiin sitten käytännössä urku auki koko ajan. Turhaan ei löysiä itselleen antanut kisan aikana, kuten ei pidäkään. Vene kulki ihan kivasti koko matkan ajan ja tuloksena siis hopea tila. Voiton vei todella perinteikäs soutupitäjä suomen maassa eli sulkava. Kisa oli todella tiukka ja tietenkin hiukan harmittaa 18 sekunnin tappio sillä meidänkin joukkueella ainoa tavoite oli se mestaruuden soutaminen. No hopeakaan ei liene karmee häpeä. Itselleni tämä ainakin oli oikein mukava kokeilu taas ja "välipala" Tässä kumminkin sen verran vankka kestävyysurheilutausta ja tuo jo mainittu kilpailuhenkisyys että sitä mielellään ottaa osaa ja kokeilee erilaisia lajeja. Kiitos virranviemille tästä mainiosta mahdollisuudesta ja motivoimisesta tähänkin harrastukseen. Mitalimiehenä ei tietenkään harmita kovin pahasti ;)
Tän päivän ajan on kyllä takareittä kiristäny hieman ja selässä sekä käsivarsissakin pientä tunnetta, eli poweria oon saanu siihen airon varteen juntattua.
Ajattelin tässä tänään kumminkin nyt lähteä jonkinlaisella hapettavalle iltalenkille, josko sitä palautuis paremmin. Aamupäivä onkin mennyt lepäillessä+ edelleen ympäristöön tutustumisessa, tällä kertaa autolla.
Nyt ei ole soutuprojekteja eikä oikein muutakaan, hiihtoharjoittelu jatkuu ja kovenee. Katsotaan mikä voisi olla seuraava urheilu "projekti"


           Tuossapa se ansaittu mitali siis! Huomaa Oikein soutajamaisesti kovettunut kämmen!

Tulokset:http://www.leppavirta.fi/index.php?id=1113

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!