perjantai 30. lokakuuta 2009

Perus-setti pikku hiljaa isonee ja monipuolistuu.

Parin hieronta kerran jälkeen alkaa lihaksistossa jo aavistuksen verikin kiertämään. Nyt yritän tehdä hyvää peruslenkkiä tässä vielä lappiin menoa odotellessa ja lumia kotimaisemiin odotellessa.
Eilen perus jalkajolkotteluja ja hikijumppaa punttisalilla. Sit iltapäivällä itselle suhteellisen hankala ja outo ja varsinkin viime aikoina harvinainen laji uinti.
Menin hallille ja allas oli jaettu osiin. Yhdessä luki että nopeille uimareille, no sinne siis sekaan vaan optimistisesti. Huomasin sitten että lienee se nopea uinti vähän suhteellinen käsitys kun meikäläinen joutui koko ajan ohittelemaan tyylillä jolle varmasti nauraisi jokainen kilpauimari triathlonisti ja kenties vaikka joku hiihtäjäkin. No silti tykkäsin siitä tekemisestä. Tunnin kiskaisin tyylillä joka ehkä eniten muistutti vapaa uintia. Illalla pirun hyvä pihviateria ravintolassa kyytipojaks olut, kyllä kelpas ja kroppa toimi. Tänään kolmen tunnin taaperrus tuolla mäkisessä ja pakkas rapeassa maastossa. Nyt alkaa olla sellaisia oireita että kone saattaa lähtee käyntiin...ei muuta tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!