maanantai 14. joulukuuta 2009

Kallen kisat Lapinlahdella

Jo toisena vuotena peräkkäin Kallen kisat järjestettiin tuossa kilometrin mittaisella ensilumen ladulla. Tänä vuonna aikasemmasta poiketen vielä perinteisellä hiihtotavalla tilanpuutteen takia. Järjestelyt menivät ainakin minun mielestä varsin mainiosti, reitti oli olosuhteiden mukaisessa kunnossa. Verryttelylatukin oli saatu soviteltua reitille vielä joten kaikki oli ok. Kilpailureittihän ei ollut mitenkään äärimmäisen raskas, mutta kyllä tuossakin voittajat saadaan selville ihan mainiosti ja kyllä ainakin mulla rupes siltikin tuntumaan aika raskaalle kun koitti paukuttaa kaikki pelissä alusta loppuun saakka tuolla reitillä. Kaikein maikkiaan oma hiihto tuntui hiukan kankealle ja kömpelölle. Vuorotahtiin en oikein saanut kunnollista tekemisen meininkiä, vaikka sitten taas tuntui että jyrkempään mäkeen sain jalat ihan mainiosti toimimaan. Tämä samainen tunne siis vallitsi molempina päivinä, Sprintti meni aika lailla normaalilla tasolla, ei tunnu kauheesti pahalle ja ei kerkee tarpeeks lujaa. Sprintin sija siis 36. 10.88 sek Karsinnan voittajalle jääneenä. Aika ajon ykkönen siis Viron Siim Sellis ja hänen perässään hienosti seurakaveri O-P Tolvanen hyvänä kakkosena!
Näistä kisoista jäi hieman sellainen maku jäi että perinteisn harjoittelussa täytyy palata hieman enemmän ihan perus asioihin saadakseni tuon vuorohiihdon paremmaksi. Kuitenkin noista viikonlopun tuloksista on uskoakseni mahdollista parantaa vielä ihan selkeästi.
Niin Lopulta siis sprintin vei sairasteluistaan toipunut Jesse Väänänen. Jesse sitten siitä innostuneena Otti ja vei voiton myös kympin kisassa! Hyvä Jesse!
Minun sijoitukseni kympillä oli 41. 1.37 kärjestä. Seuraavaan kertaan koitan parantaa vauhtia, katsotaan kuinka käy. Täytyy kohta lähteä tuonne pakkaseen opettelemaan perinteisen hiihtoa!
Lapinlahden tulokset:http://www.savogames.fi/kallenkisat/?page=tulokset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!