perjantai 23. heinäkuuta 2010

paluu menneisyyteen projektiin paluu projekti

Viime päivinä on ollut kehossa olemassa orastavaa elpymistä ja aavistuksenomaista fiiliksen nousua. Nyt ei vaan passaa alkaa uhoamaan liikoja. Joka päivä olen tällä viikolla tehnyt pikkuisen tuollaista hapettavaa liikuntaa 30min -2h kerrallaan. Vähän sikspäkkin kiinteytystä ja hauiskääntöä. Tärkein liike hiihtäjälle onkin hauis liike!
No ei olla tosiaan menty ihan ton menneisyysprojektin ohjelman mukaan täysin. Siinä on hurjan isolla skaalalla noi viikot, välillä kun levätään niin levätään huolella. Noi lepoviikot pystyn kyllä kaikki noudattamaan jos liikuntaa on 5-6 tuntia, pikku hölkkä, pallon potkinta ja kevyt fillarointi. Toinen ääripää sit on kun on innostunu vetämään 20 tuntia viikossa ja tehojakin vielä, se ei aina työläiselle ole helppoa. Jos nyt alkaa kone käynnistymään uudelleen ja kroppa toimii niin viikolla 31 olis luvassa tehosompa alueleiri ohjelmaa vuodelta -97 jos vain tietäis mitä silloin on treenattu, kirjassa lukee että tuolloin on ollu leiri, mut jostain mystisestä syystä se varsinainen ohjelma/yhteenvetosivu on kadonnut. Eli jos olet Hietasen Eero tai Hynysen Esa tai kuka vaan joka ko. ohjelman saattais tietää niin kaivakaa arkistojanne ja laittakaa se mulle. Koittaisin siitä ohjelmasta kokeeksi jotain tehdä. kaikkia ei siis työläinen pysty tekemään mutta jos sais sieltä pääkohdat edes poimittua tai jotain. Tarjolla olis luultavasti vaaralle rullahiihtoa, sauvarinnettä, voimatestiä, loikkatestiä. No Vuokattiin saakka en lähde siltikään sitä ohjelmaa testaamaan vaikka mieli sinne halajaiskin taas kun en ole koko vuonna ollut, tuleekohan ensimmäinen vuosi koko hiihtelijä uran aikana etten vuokattiin mene, no vielä kerkee sen näkee sitten.
Tässä ehtisi vielä hieman ulkoilemaan ennen kuin sit taas menen tonne sinisen kuution ihmisvilinään heilumaan.. palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!