keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Ei oikeastaan mitään varsinaista.

Jotenkin on viime viikkoina ollut heikohkoa tän urheilun suhteen kuten nyt on jo ilmi käynyt. Hellekin tuntuu ainakin mulla vähän. Mutta enimmäkseen liikunnan raskaus on johtunut lihasjumeista. Hieronta eilen teki hyvää, tänään vapaapäivä ja aamulla kävin rullailemassa perinteistä nyt vasta ensimmäinen lenkki kesälle. Treenin pituus oli tunti enkä voi kehua että olis tuntunut hyvälle. Nyt on illan mittaan ollut melko lailla taas surkea olotila, en tiedä miksi. No kuulosteellan kroppaa ja lusmutaan tarpeen mukaan, tuleehan tuo hiki näillä keleillä jo tätä konetta näpytellessä.
No yhtä kaikki, on jäänyt treenit vähille. Siten myös paluu menneisyyteen projekti on ollut jäissä. Siihen palaan kyllä takaisin välittömästi kun kroppa tuntuu edes vähän omalle.
On jäänyt viikon sitaatitkin julkaisematta, mut voisin tosta pari edellistä selata ja julkistaa.
Viikolla 25 vuonna -97 torstaina oon hiihtänyt rullilla lastoitetulla kädellä ja erikoiskahvalla ja remmillä. Sitaatti on tällainen:

"Lasta kädessä, ei kipua eikä muutakaan haittaa"

Kuvastanee sitä että into ja motivaatio on ollut melko lailla kova, koska aivan varmasti lastan kanssa hiihtäminen poikkeaa normaalista, mutta niin sitä vaan paineltiin menemään.
Viikolla 27 sit on ollut Sauvarinne jossa on tehty nousuja joka vauhdilla pk:lta mk:lle saakka.
Sitaatti on seuraavanlainen:

"max syke 197 huh, huh kylläpä irtos!"

Tuohon aikaan on ollut mulla urani korkeimmat sykkeet treeneissä, sittemmin lähtenyt kaikki sykkeet reilusti alaspäin menemään. Vastaavan rinteen kävin samalla viikolla tekemässä nykyisyydessä ja sykkeet ei nousseet sitten mihinkään. Täysiä koitin mennä ja silti taisi aavistuksen yli 180 olla maksimi sillä kertaa. Huolestuttavaa? tähän voi joku urheiluguru halutessaan kommentoida ja analysoida mistä vois johtua?! kommentteja siis kiitos :)

Sit paljastetaan ton viimeisimmän kysymyksen oikea vastaus. Salibandynpelaajan kanssa polkaisin kunnon kiertueen fillarilla. Aika monta oikeaa arvaustakin siellä oli ja joku varmaan tiesikin sen ihan oikeasti! Uutta kysymystä mietin juuri...
Tällaista tällä erää, tsemppiä kaikille tosiurheilijoille ja muillekin mukaville ihmisille, eli kaikille hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!