perjantai 8. lokakuuta 2010

Syksy etenee ja fiilis on ollut ihan hyvällä tasolla. Kesän mittaan urheilun suhteen oli välillä aika lailla tappio mieliala. Nyt on ollut ihan mukavaa tehdä kunnon lenkkejä ja vähän voimailuakin. Nykyisellään näyttää olevan siten että jos jotkin urheilulajit eivät aina maistu niin hiihto, nimenomaan lumella maistuu aina. Sen suhteen on siis todella odottava tunnelma. Se on kumminkin se kaikkein mukavin ja rakkain urheilumuoto ja hyvinkin tyypillistä hiihtäjälle että tykkää hiihtämisestä. Kauden mittaan on ollut kipuja ja kolotuksia olkapäissä, niihin on löytymässä helpotus lääkärin käynnin lisäksi fysioterapiasta, kovin paljoa niihin ei enää jomottele ja jumpalla ja venyttelyllä tuntuis suunta olevan oikea. Alkuperäinen syy kolotuksiin lienee siis fyysisen työ ja urheiluharrastuksen yhdistämisellä. Ja iso syy niihin kolotuksiin lienee myös näkyvissä peiliin katsomalla! Aktiivisempi huolto ja olotila on heti helpompi, täydellinen palautuminen lienee sittenkin vielä pidempi prosessi.
Tässä Tamperelaistumassa olevana Savolaispoikana olen lueskellut tota Aamulehteä ja päässyt sitäkin kautta selville enemmän pirkanmaalaiseen elämäntyyliin. Tossa lehdessä on kerrankin osattu eritellä asiat oikealla tavalla. Siellä on kiekkopalsta erikseen ja sitten on Urheilupalsta erikseen , siis tuolla nettilehdessä nämä kaksi asiaa on eritelty nyt oikealla tavalla. Kiekkoilijat älkää vetäkö herneitä nenään tästä läpästä. (tuskimpa kukaan kiekkoilija tätä muutenkaan katsoo, jos katsoo niin kertoo kommenteissa, kiitos)
Nyt siellä oli siis oikeaa urheiluakin eli hiihtoa!
Juttu Herwoodin hiihtosankareista!
Noita jätkiä mäkin olen joskus vilahdukselta nähnyt itsekin herwoodissa käyneenä ja onpa noiden janttereiden lenkkeilyreviiri laajentunut joskus miltei tänne mun kotinurkille saakka. Paljonkohan tästä Tampesterin kylästä löytyis hiihdon nylkyttäjiä jos kaikki laskettais? paljon!? Mielenkiinnolla seuraan noiden ja erittäin monen muun suomalaisen hiihtourheilijan menemistä. Tsemppiä vaan kaikille hiihtoa tosissaan tai vähemmän tosissaan treenaaville miehille ja naisille.

1 kommentti:

  1. Noh oot sitten viimein eksyny sinne fysioterapeutille, hyvä hyvä! Milläs keinoin se on helpottanu?!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!