torstai 20. lokakuuta 2011

perus syksy meininki

Kovin on taas päivitykset jääneet väliin täältä blogilta. Viime ajat ovat olleet taas kovasti hankalia mulla tän harrastamisen suhteen. Päivät matelee ja tunnit jäävät vähäisiksi, lievää masennusta on treenaamisessa. Väsyttää ja laiskottaa.. Paskoja kelejäkin toisinaan, mukavuuden halu meinaa yllättää ja ulkoilu meinaa jäädä vähäiseksi. Yhden sauvarinne tehon väänsin viime viikolla sit muuten jumppaa ja hölkkää, onhan se kyllä tylsää mut ku ei vaa meinaa jaksaa .. lumia kai tässä odotelleen ni alkais suu kääntymään leveään hymyyn...Toivonkin talveksi taas paljon lunta ja sopivasti pakkasta. Saisi alkaa keli viilenemään jo nyt heti että pääsis viilettämään suksella. Ensi kuun alkua odotan kun lupailevat tuonne lempäälään pätkän latua.
Kisakalenterissa ensimmäiset kisathan on jo tän kuun lopussa, mut semmoisiin karkeloihin ei taida vielä meikäläisellä olla asiaa. Tämmöiseen aikaan kun kisaamisen aloittaa niin se vaatinee jo melko lailla ammattimaista valmentautumistaustaa kautta varten. Itsellä kun toi valmentautuminen on tainnut mennä vaan entistä enemmän amatöörimaisempaan suuntaan.
Toi suomen cup kaikenkaikkiaan vaikuttaa ihan mielenkiintoiselle tapahtumasarjalle, vaikkakin siellä kisaa muut henkilöt kuin minä. Toki siellä siis mielestäni listassa ovat aivan oikeat henkilöt! Miksi et Espeni hiihtäny kovempaa menneellä kaudella! hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!