tiistai 22. marraskuuta 2011

Pätkä tekstiä taas

Jaahas, viime viikolla tuli urheiltua pitkästä aikaa ennätyslukemat tunteja. Ei mitään megatunteja mutta hyvää perustreeniä kumminkin. Olo oli suhteellisen hyvä koko viikon ja urheilu oli ennenkaikkea mukavaa. Luntakin oli tosiaan vähäsen suksen alla kuten on tullut mainittua. Kerran päivään märässä tykkilumessa tarpomista ja iltaisin kevyttä jalkalenkkiä tai puntin nostoa arkipäivät, melkein ammattimaista eikö totta? Viikonloppuna pikavisiitti savoon ja lapinlahden ensilumikin tuli tutuksi, tai jos Lempäälässä oli ensiloska niin Lapinlahdella oli ensi jää, varsinkin sunnuntaina olis pitäny olla luistimet jalassa! No lauantaina oli liukas ja rapea muttei liian kova ja sieltä jostain se sisällä piilevä kilpaurheilijakin pikkuisen pyrki esiin ja en malttanut olla hieman revittelemättä. Siinä sitten vapaalla pätkä veekoota ja sen jälkeen kolme sprinttikarsinnan mittaista maksimi vetoa. Tunne oli tavallaan hämmentävä koska jalat tottelivat koko treenin ajan sitä mitä pää käski, aina se ei ole itsestään selvää mutta nyt ainakin liukkaalla kelillä helppoon maastoon lyhyt pätkä maksimia tuntui ihmeen hyvälle. Ehkä se jalkojen toimivuus kertoo siitä että osasin annostella treeniä sopivasti (vähän) tuollekin lomaviikolle jolloin aikaa olis treenata vaikka kuinka.
Nyt olen taas palannut työn ääreen ja samalla olen nyt lorvaillut jo kaksi päivää urheilemisesta. Hyvällä omalla tunnolla lepään nää kaks päivää mutta huomenna luultavasti jo jotain ulkoilua taas tulee harrastettua.
Viime aikoina on taas hiihdosta saatu paljon erilaisia POSITIIVISIA uutisointeja, niihin en ota tässä sen enempää kantaa kuin että suoralta kädeltä ei vaikuta mun harrastamiseen millään lailla. Toivon vaan muiden aktiivien ja eritoten junioreiden ja nousevien starojen takia että asiat selviää kunnolla!
Maailman cupkin on taas lähtenyt rullaamaan ja mielenkiinnolla seurataan kisoja. Suomen joukkueen valinnoista rukalle on noussut taas hieman keskustelua, niinhän se on aina. Variksen kari kirjoitti hevoskuurille jutun joka on aiheuttanut keskustelua lajin ihmisten parissa! Tsemppiä vaan Karpalle, hengessä olen mukana täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!