tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun viettoa Hassun hiihtäjän "alkulähteillä"

Nyt kun tätä kirjoittelen niin olen jo jälleen täällä lumettomassa märässä hämeessä. Hetken ennätin oleilemaan joulun aikaan tuolla ylä-savolaisissa maisemissa, ja sain luntakin suksen alle! Ei ollut liikaa lunta siellä suunnalla suomeakaan mutta kumminkin pääsin vähän fiilistelemään. Sonkajärvellä hiihtelin aattona ruokahalua herättävän lenkin kaksi ja puoli tuntia hyvissä olosuhteissa. Toki märkää oli mutta maa ei paistanut läpi ja hiihtoreitti oli tasainen ja käyttökelpoinen molemmille hiihtotavoille. Ihan mukavaa pikkuhiljaa oli herätellä taas kroppaa vaikkakin hiihto tuntui melkoisen raskaalle. Joka tapauksessa nyt on se "projekti" taas startattu ja tähtäimenä on siis kuukauden päässä häämöttävät sm-hiihdot. Se on muuten erittäin hyvä konsti tehdä kauden parhaansa juuri arvokisoissa kun ei muihin kisoihin osallistu! Joulu ja Tapaninpäivinä vedin myös hiihtoa ja yritin kevyesti mutta eihän se siinä sohjossa mitään kevyttä ole. Tapsana vedin jopa pari viisiminuuttista maksimilla, perkeles että tuntui pahalle! No tästä jatketaan, nyt on kumminkin se fiilis että jotain urheilua täytyy vetää noin kuusi kertaa viikossa ja tosiaan yrittää löytää se pieni loska pätkäkin sinne suksen alle!


       Tommoisella baanalla pääsin kokeilemaan, selkeesti paras lumi tälle talvelle toistaiseksi.


Kotoinen palkintoseinä, ennen vuotta 2000 saalistetut pokaalit, ajoilta jolloin olin oikee urheilija enkä pelkkä hassuhiihtäjä!

4 kommenttia:

  1. Tän tekstin piti ilmestyä tänne jo vuorokausi sitten mutta tuuli tuiversi netin mykäksi juuri ennen kuin ennätin julkaisemaan, parempi nyt kuin ei ollenkaan!

    VastaaPoista
  2. Tärkein on huomioida, että tuossa hyllyssä on myös kaikki Esan rakastamat Reijo Taipaleen yms. levyt ;) Paljastuksia! Hahaa!!!

    VastaaPoista
  3. Niin noi Reijo Taipaleet ja muut siis ei ole palkintoja eikä edes mun, ja taitaapa olla vielä niin että kuvan oikeassa alalaidassa on muutama isä-ukon autokilpailuista voittama pokaali!

    VastaaPoista
  4. Ja sen verran urheiluakin tähän yhteyteen kun en jaksa uutta päivitystä vielä tehdä, että jostain ihmeen syystä äsken hiihtolenkki vaikkakin jälleen lyhyt sellainen, tuntui pirun hyvälle! Jotain on taas oudosti!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!