lauantai 4. toukokuuta 2013

Uusi ja uljaampi reenikausi?!

Viime päivityksen jälkeen onkin jo lumet kadonneet ja muutakin kaikkee tapahtunut.  Niin kutsuttu siirtymäkausi se oli hassulla hiihtäjälläkin. Nythän sitä siis aloitellaan taas jo uutta reenikautta ja nuuhkitaan jo tulevaisuutta ja uuden talven kisoja! Olen nyt saanut itseni mukavasti liikkeelle perus ulkoilun merkeissä, juossut muutaman kerran ja kolme pyörälenkkiä takana, rullasuksetkin ovat jo tuossa esillä ja uudet renkaat niihin asennan heti kun ne tänne saakka linja-auto kuljettaa.. Rullahiihtokauden avauskin on siis jo ihan käden ulottuvilla!
Pyrin pitämään itseni aktiivisena liikunnan suhteen heti kevään ja alkukesän aikanakin, kun eihän sitä koskaan tiedä milloin se huonompi jakso tulee.. heh onpahan sitten alla jotain liikettä sen koittaessa. Ainakin tällä erää fiilikset on paljon paremmat kaikkeen olemiseen ja tekemiseen kun on reenannut, kuin että ois ollu tekemättä mitään. Levottomalle jätkälle energian kulutus reenaten on näemmä tuiki tärkeää! Katsotaan sitten mitä kesä tuokaan tullessaan urheilun ja elämän rintamalle!
Niin kesän aikana olis tarkoitus juoksuaskeleitakin taas ottaa aktiivisesti sillä sellainen välietappi tuli taas itselle tuonne syksyn alkuun järkättyä, eli elämäni toinen maraton startti koittanee näillä näkymin 1.9. Nimi siis ainakin on listassa ja sinne siis runnomaan ennätystä! Tässä vaiheessa ei enempää kerrottavaa ole, pyrin taas tekemään treenipäivitystä tänne kun jotain virstanpylväitä sen tiimoilta saavutan! Täten julistan jälleen uuden reenikauden avatuksi ja amatöörin suupielet kääntyvät hymyyn! Eikä pelkästään amatööri vaan myös tulevana talvena veteraani! Sarjan pojat 35 ovet aukeavat, eli jos vetäis yleisen sm-kisat ja sitten noi aikuisten kisat niin vois tyytyä talvelle pelkkiin arvokisa startteihin.. ainoana miinuspuolena että jos joku keksii kiintiöt laittaa niin pisteiden valossa taidan pullahtaa ulos sm-kisoista..  no sitä ei nyt mietitä enempää... niin että terve vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!