maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lyhykäinen urheilukatsaus

Niin , tää amatöörinä touhuaminen on hauskaa kun ilman ohjelmointia harrastaa. Välillä tulee tehtyä vähän ja välillä vielä vähän vähemmän. Joka kerran kun treenaamaan lähtee on se mukavaa, aina se mukavuus ei ole ollut niin itsestään selvää mutta viime aikoina aina mukavaa!
Enimmäkseen aika helppoja treenejä mutta välillä jostain syvältä se kilpaurheilija nousee esiin ja aika ajoin täytyy hieman hengästyttääkin itseään.
Välillä työ ja epämääräinen heräämisaika vie ukosta mehut pois joten melko laillahan ne reenit painottuu tonne huoltopuolelle.
Hetkittäin jopa on fiiliksia ja ajatuksia että pitäis vetää hieman enemmän kuin nyt tekee mutta kun ei pysty ja jaksa. Jaetaan tähän yksi harrastusviikko, eli viime viikko.

Viikko 28
Maanantai: Kuntosali 1h(hikipunttia keskiraskailla+vähäsen kuntopyörää)

Tiistai: A.P. Juoksuhölkkää lapsenvaunua työnnellen 14km 1h50 min, ohessa jumppaa                           kuntoradan laitteilla.
Tiistai: I.P. Maantiepyörällä 26km 1h  hapen haukkomista auringossa (vapaapäivä töistä)

Keskiviikko: Maantiepyörällä 52 km 1h50min peruskuntoilua(vapaapäivä töistä)

Torstaina: Väsytti töiden jälkeen , ei urheilua

Perjantaina:Yhdistelmäharjoitus. rullahiihto TT 20km 1h jossa lopussa 35min kovaa, tämän jälkeen juoksua 9km 45min jossa alussa 20 min kovaa mäkiseen maastoon.

Lauantaina: ei taaskaan mitään

Sunnuntaina: Kuntosalilla :leuanveto painojen kanssa, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, jalkakyykky+keskivartaloliikkeet.

Kokonaissaldo 8h40min.
Hassun amatöörikuntoilijan viime aikainen ainoa tavoite on että tunti/ päivä keskiarvolla jotain liikuntaa ympäri vuoden.
Esimerkkiviikolla siis joka päivä töissä 7,5-8,5 tuntia paitsi Ti ja Ke ja töiden alku aamulla klo 3.45 alkaen.
Saa kommentoida ja neuvoa!

2 kommenttia:

  1. Eipä sitä työssä käyvä perheellinen paljon enempää ehdi.
    Laatuun on hyvä panostaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistä! Siitä laadustakaan en aina niin tiedä, joskus se vaan tuntuu että ei jaksa tehdä niin laadukkaasti ja sit mennään asenteella että parempi edes jotain kuin ei mitään.. väliäkös sillä, ainaskin se ulkoilu on aina kivaa ja mieltä piristävää kun vaan saa aikaiseksi lähteä.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!