sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Jos ei treenejä niin ainakin kisoja!

Tämä talvi mennään sitten näemmä sillä meiningillä että vaikka treenejä jääpi väliin tämän tästäkin, niin kisoista ei laisteta.
Eilen jälleen kotoisasti Tampereella Kaupin urheilupuistossa, tällä kertaa kisajärjestäjänä Tampereen Hiihtoseura.
Viikon mittaan olin kolmena päivänä kuntoillut tunnin lenkin sukset jalassa tämä kisa siis neljäs liikunnallinen suorite viikolle. Neljäs jäikin sitten viimeiseksi , koska nyt piruvie on nuhainen olotila ja jätän käymättä lenkillä vaikka tänään oli vapaapäivän kunniaksi alunperin haaveissa tehdä tuiki tärkeää rauhallista perusjauhamista.
Kisasta pari sanaa. Lähdin taas hakemaan loppukautta kohti uutta nousua omasta sarjasta kun viime aikaisten nöyryytysten myötä vihdoin uskoin että ei se mun vauhti riitä siellä yleisessä.
Keli oli pikku pakkanen ja lunta oli sadellut pitkin aamua hiljalleen. Aavistuksen muljahteleva latu siis.
Matkana jälleen totutusti Kaupin tykkilumesta valmistettu kisarata neljä kierrosta eli 11.6 kilsaa. Yritin lähteä rohkeasti omaa kovaa, vaikka sinänsä tuntui alusta saakka ettei se vauhti nyt ihan päätä huimaa. Sain kuitenkin edellä lähteneen kaverin kiinni siinä kolmen kilometrin jälkeen. Sittenpä hiihdeltiinkin Kuisman Samin kanssa peräkkäin aika monta kilsaa. Ja minut ajoi takaa kiinni kova menijä Marko Takomo, jonkin aikaa hän keräili voimia mun takana ja ennen viimeistä kolmosen kierrosta ohitti ja alkoi jättää mua pikkuhiljaa. Ei auttanu pelkkä tahto siihen peesaamiseen. Tässä samalla sitten koko kisan lopputulokset. Olin siis Takomon jälkeen toinen häviten 47 sekuntia.
Yleisen Voittaja Sinijärvelle jäin 1.56.
Koitetaan nyt näiden kisojen kautta nostaa suoritustasoa ja nousujohteisesti vetää koko kausi joka huipentuu vasta 10.4.
Tarpeeseen tosin tulisi ne rauhalliset peruslenkit mitkä meinaa jäädä kiireen laiskuuden väsymyksen yms. selitysten jalkoihin.
Ensi viikonloppunakin ois kaksi kisaa jos ei tää orastava nuhatauti pilaa taas kaikkee vähäks aikaa! Toivotaan että pääsee harrastamaan sekä lenkkeilyä että kisailua.

Tulokset:
http://www.tampereenhiihtoseura.fi/?x118281=409624

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!