lauantai 23. tammikuuta 2016

Perinteisellä pikkuisen pehmoisempi poika

Kisabuumi jatkuu! Tällä kertaa vaihteeksi perinteistä ja paikalliskisa jonka järjesti Tampereen Pyrintö. Pakkaset hellitti sopivasti, alkoikin se kylmässä riehuminen rasittamaan. Toki juurikin niistä pitkistä pakkasjaksoista johtuen Kaupin urheilupuistossa on täydellisessä kunnossa oleva ihan monipuolinen rata kilpahiihtoa varten valmiina tykkilumesta valmistettuna. Tänään matkana 11.6 kilometriä, eli siis neljä kierrosta 2.9 mittaista vesitornin lenkkiä.
Jälleen totuttuun yksinkertaiseen tapaan heräsin aamulla neljä tuntia ennen starttihetkeä. Puurot ja kahvit naamariin jonka jälkeen valmistin yhden suksiparin kisaa varten ja toiseen sipaisin pidot verryttelyä varten.
Reilu tunti ennen starttia kisapaikalle, numerolappu mukaan  ja sitten verryttelyyn.  Viimeaikaisen optimismin vallitessa olin jälleen etsimässä kadonnutta nuoruutta ja olin ilmoittautunut yleiseen sarjaan.
Tiesin jo etukäteen kyydin olevan kylmää, varsinkin kun lihaksisto ei tuntunut sitäkään vähää elolliselle kuin mitä se oli ollut muutamana aiempana viikonloppuna. No kisaan vaan sekaan rohkeesti. hidasta ja kankeaa se meno sitten taisi olla ja näin ollen tyytyminen jämäsijoituksiin tällä kertaa. Niinkun jo aiemminkin oon tainnut mainita että ei kuuta tavoitellakaan mutta silti jossain haavemaailmoissa olin miettinyt kykeneväni vetämään minuutin tai puoltoista kovempaa tuon pätkän, ja pystynkin vielä! En vain tiedä minä päivänä.
Niin sijaluvuksi tuli sitten 27. Ja voittaja oli ihmemies Ilmajoelta Timo Mantere. Jäin hänelle 3min27sek.
Ja tulipahan nyt sitten nöyryytettyä itseään ettei ainakaan tule jatkossa yllätyksenä. Ensi viikonloppuna on nääs tosi kyseessä!  Olis nimittäin taas tarkoitus käydä yhdet sm-kisat. Imatralle siis ensi viikonloppuna! Yksilömatka tottakai ja viestikin, nyt en vaan tiedä mikä osuus.. Ainakin tänä päivänä oli aika monta oman seuran miestä pertsalla mua nopeempia. Elämme mielenkiintoisia aikoja...
Palaamme pian taas hiihtoaiheeseen!

Tulokset:
 http://extime.fi/kisasivut/023_Tampere_lopulliset.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!