keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Perusliikunnan alkulähteillä

Niin, maanantaista mainitsinkin jo... Tiistaina sitten voisiko sanoa paluu oikein kestävyysliikunnan alkulähteille.. Rakenneltiin taas vähän niinku sitä kuntopyramidin pohjaa.. joku vois sitä tuntien keräilyksikin nimittää.. oli miten oli raikasta ulkoilmaa sai pitkän aikaa ja reissu oli nautintoa muutenkin.. siis ihan perinteikästä kävelyvaellusta metsässä. Vaellus kaverikin oli paras mahdollinen kun oman vaimon kanssa marssittiin sellaista rauhallista ulkoilua.. miltei koko ajan edettiin .. oli mäkiä, soita, metsätien pätkää yms. 
Marssimme metsässä 33 kilsaa ja käytimme siihen aikaa 6h 50min.
Juu ai tokihan tietenkin tein ennen vaellusta alkuverryttelyn hulluhiihtämäisesti! Vetelin 1h 40 min (28km) perinteistä rullasuksilla ikään kuin siirtymätaipaleena vaelluksen alkamispaikkaan.
Tuostapa sitten kertyykin sellainen työpäivän verran tunteja ulkoilmassa. Voitte muuten kuvitella että eväskin maistui ulkoilun päälle ja sama trendi on jatkunu tänään.
Toki tänäänkin pikkuruinen liikehdintä vielä illan päätteeks tuli tehtyä.
Ajelin pyörällä tunnin verran, sateessa tottakai! Tämän viikon saldo siis on kahdet erilaiset monot, vaelluskengät ja pyöräkengät kasteltuina! Tästä on hyvä jatkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!