sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kesäspesiaali tai jotain?!

On ollu kovasti taas epäaktiivista tää päivittely, mutta nyt rävähtää!
Seuraavan kahden viikon aikana olisi se pienen pieni etsikko aika koittaa nostaa kuntoa ja jaksamista paremmalle tasolle. Olen nääs lomalla pari seuraavaa viikkoa, ja sehän tarkoittaa sitä että tosiaan urheilua pitäs pystyä ja jaksaa tehdä hieman enemmän. Ja kun on urheilua niin pitäs olla myös blogiaiheita. Katsotaan kuinka käy! Mutta kesäspesiaalina siis pyrin jotain pikku skeidaa vääntämään tänne en nyt lupaa että välttämättä ihan päivittäin mutta melko usein!

Julkaistaan tähän tämä juuri loppumassa oleva viikko että millaisella pikku kuntoilulla sitä on tullut valmistauduttua lomaviikkoihin.

Viikko 22

Ma: Lepo
Ti:   Kuntosali:Etukyykky 80 kg 4x6. Mave 80 kg 4x10. Pyramidiharjoitus leuanveto 5-10 toistoa leveällä myötäotteella 0-15 kg lisäpainoilla. Pystypunnerrus seisten 34 kg 4x10 sekä usempia vatsaliikkeitä ja verryttelyt kuntopyörä/crosstrainer yht 1h 10min
Ke: Juoksu 50min (9km)
To: Ohjattu painonnostoharjoitus: Tempaus, tekniikka ja voimaosio. Työntö, tekniikka ja voimaosio. Alussa ja lopussa kuntopyörää ja keppijumppaa yht. 1h 20min
Pe: Lepo
La: Rullahiihto vapaalla 1h (19km)
Su: ap. Juoksu 1h 5 min (13km) sisältää kilsan vedot (4.12, 3.58, 3.56, 3.41) hiekkatiellä
       ip. Rullahiihto Perinteistä 1h25min (24km)

Näillä eväillä siis lähden urakoimaan paria lomaviikkoa, luvassa ainakin rullahiihtoa ja metsässä mönkimistä. Raporttia koitetaan pistää pian lisää! Pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!