sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Talviurheilua talvikelissä

Välillä pääsin minäkin taas tositoimiin kisarintamalla. Vuorossa oli viime viikolta pakkasen takia siirretyt Lempäälän Ideasport hiihdot. Näköjään se on tänä talvena niin että jollei ladulla tule pirunmoisen pakkasen takia vilu niin silloin sitten tuulee ja tuivertaa ja lunta tulee tuutin täydeltä.
No sehän sitä talviurheilua onkin!
Viime viikonlopun viluisen Oulun reissun jälkeen oli pientä nuha oireilua ilmassa jotenka alkuviikosta olin harrastamatta mitään.. No ei iskeny pahemmin päälle nuha ja keskiviikkoon mennessä oli jääpuikotkin sulaneet nenästä ja korvista joten uskalsin pistää nimen listalle.
Valmistautuminen oli taas melko erikoinen tai toisin sanoen valmistautumista ei ollut kisaa varten ollenkaan.. keskiviikkona kevyttä hiihtelyä..Torstaina vedin niin kovan voimailujumpan että sen jälkeen piti polviin nojata henki vinkuen.. voimajumpan kolotukset taisi tuntua vielä tänäänkin. Ja että valmistautuminen olis paras (pahin) mahdollinen niin eilen aamulenkin jälkeen painelin leffateatteriin viihtymään. No siellä ne vielä tänäänkin kisan aikana mahassa velloi ne kaikki syödyt popcornit, karamellit, jäätelö, suklaapalat ja limonaadi.. älkää hyvät ihmiset ottako tästä mallia! Aamulenkkeily kisa-aamuna oli lumitöitä talven teeman mukaisesti...
No itse kisassa vauhti oli silti sentään kohtalaista vaikka se tukalalle tuntui koko ajan.. Lumipöperö ladulla otin suksitaktiikaksi sen että laitoin niin vähän pitoja kuin uskalsin ja vetelin koko kisan varsin ylävartalo painotteisesti. En tiedä oliko se paras taktiikka mutta itsellä se ainakin tuntui ihan siedettävästi menevän, ainakin se riitti pojat 40 sarjan voittoon.
Hiihtäminen on vaihteeks taas ihan mukavaa ja haaveena tietenkin saada talven aikana vielä vähän lisää vauhtia kisoihin! Kilpaurheilijanhan pitää olla optimistinen! Ehkäpä talven aikana täytyy koittaa vielä jopa valmistautua johonkin kisaan?!
Tulokset:https://drive.google.com/file/d/1jkXOXiZcXdmbdg8o48oQfB1eL2HJzSHw/view

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!