keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Toiveiden toukokuu

Tässäpä sitä onkin taas kirskuen nytkäytetty liikkeelle ties monesko uusi hiihtotreenikausi. Vai onko tämä nykyään vaan kuntoiluvuosi jonka merkkaus vaan aloitetaan tiettynä aikana vuotta... Mene ja tiedä..
Tässä on kuitenkin aloiteltu ja touhuiltu ja melko paljon varmaan mennään samalla kaavalla kuin ennenkin että pikku pätkä perus jauhamista melkein päivittäin.
Tämän lisäksi haaveena hieman jotakin erilaistakin mitä harvemmin on tullut harrastettua... Tähän harvemmin harrastettuun voidaan ehkä listata tuo aiemmissa päivityksissä mainittu ratajuoksu. Ja siis varsinkin se tavoitelistassa oleva tonnin veto mahdollisimman hyvään aikaan.. Tuonnehan sen listasin että alle 3,10. No sekin sittemmin on kiristynyt aikaan tasan 3min. Vääräleuat mokomat saivat yllytettyä somessa piru vie, minä ja suuri suuni.. No siinä joutuu kuitenkin itse pääpirukin juoksemaan, mun lisäksi siis kun lupautui jäniksen rooliin jos aikatavoite on edellä mainittu.  Tätä touhua silmällä pitäen on jo vedetty yksi harjoitus radalla ja huomista odotan pelon sekaisin tuntein että mitä sieltä onkaan tulossa!
Mitä noihin muihin tavoite hommiin tulee, niin eipä niitä juuri ole edes mietitty. No okei leuanveto 20 kertaa tuli tässä vahingossa kun hieman jumppasin.. Eipä ollut virallista taltiointia, katsotaan onnistuuko se jossain vaiheessa. Ja nämä kaksi edellä mainittua hommaa on keväällä tuntunut suht hyvälle. Yhtenä syynä varmaan se että pitkästä aikaa moneen vuoteen ei tullut kevät kiloja. Eli tässä on toiveita ilmassa että minustakin voi tulla vielä urheilija.. Ai niin.. Olihan siellä se kympin juoksun aika tavoitekin.. Kerran oon vitosen keväällä jaksanu juosta alle 20 min tietä pitkin niin kaipa se maltillinen 38 min 10 km saattaa sieltä tulla kun pistää tossua toisen eteen..
 Tässäpä sitä vedetään puutteellisella suoritustekniikalla itseäni merkittävästi kovempien perässä.
Edellä Huhtalan Pasi ja sitten kolmen minuutin yritykseen yllyttäjä Juha Nyyssönen.

2 kommenttia:

  1. No niin tunsin filmiltä nuo kaikki hulmutukka nuorukaiset radalta. Se on vaan nii hianoo kun on rata kello ja piikkarit sekä niitten kuljettaja.muuta ei tarvii mutt maltill pittää varmaankin tuossa lajissa edetä ettei nk riko paikkoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piikkareita ei sentään ole, vai pitääkö sellaiset hankkia jos aikatavoite jää pienestä kiinni ilman niitä.. Joo, malttia ja hyvä verryttely.. Sen se ikämies sarjalainen vaatii kun lähtee liikkeelle... Laji kuin laji.. 😄

      Poista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!