torstai 1. syyskuuta 2022

Melkein 200

Tässäpä tätä taas uutisointia tälle palstalle vaikkei juurikaan ole mitään sanottavaa.. Kun ei ole oikein mitään projekteja ollut päällänsä niin ei ole paineita tänne kertoa projektin etenemättömyydestä.
No olen minä ulkoilua harrastanut silleen että melkeinpä vois sanoa että ihan siedettävässä kunnossa tässä olen.
Olenpahan ajankuluksi juoksennellut eri mittaisia ja eri vauhtisia pätkiä, useimmiten tosin lyhyesti ja hitaalla vauhdilla. 
No kuitenkin ehkä määrällisesti suhteellisen paljon melkein mihin vain omiin tilastoihin vertaan.. Kun ei oo oikein koskaan tullut määrällisesti paljoa juostua. 
Viime kuussa kuitenkin lähemmäs 200 kilsaa, joka lienee silti puolet siitä oikeiden urheilijoiden määrästä.. Tai sitäkin vähemmän. 
Kuitenkin tuo juokseminen on ollut isoin liikuttaja tässä viime aikoina. 
Se on pitänyt ukkelin suhteellinen sutjakassa kunnossa ja varovaisten lenkillä tehtyjen kokeiluiden myötä arvioisin että alle 40 minuutin kympin kunnossa olen 🤔
Enpä silti usko että tästä tulee jatkossakaan mikään hupsujuoksija palsta vaan olkoon edelleenkin tämmöinen viimeinen muinaisjäänne kansallisen keskitason kilpaurheilijan muka kovasta treenihommasta vuosien takaa 😂
Joo ja tosiaan ihan kokonaan en ole rullasuksiakaan unohtanut, viime viikollakin koskin niihin kun ne olivat varastossa edessä ja siirsin toiseen paikkaan.. 
No oikeita rullahiihtolenkkejäkin muutama lyhyehkö. 
Tutun tuntuisia liikkeitä siinä lajissa on vuosien takaa ja edelleenkin se on mukavaa ja talvea luonnollisesti odotan siinäkin mielessä että pääsis suksillekin siis jos oikeasti tulis lunta..
Katsotaan mitä tässä syksyn mittaan vielä tulee saatua aikaiseksi.. Taisin tässä taannoin eräälle yllyttäjille vahingossa luvata että lähden Pirkan hölkkään juoksemaan 33 kilsaa.. Siihen on kuukausi aikaa.. Saa nähdä mitä tapahtuu ennen sitä ja millä verukkeella voin viime hetkellä jänistää hommasta.. 

2 kommenttia:

 1. Mukava se on blogia lukaista, kun Esa jaksa jotakin tokaista. Kun lenkkitossu maittaa, saa muutaman munkkipossunkin maistaa. Syksyä kohti käy hiihtäjän ja juoksijan tie, kenties kovemmille lenkeille vie? Yhtäkaikki, kun liikkua muistaa, saa sillä huolet ja murheet päästään puistaa.

  VastaaPoista
 2. Kannustavasta viestistä kiittäen,
  Edetään hyvin vähäistä mainetta niittäen
  Täytynee siis vielä tämänkin jälkeen julkaista,
  Jos yksikin ihminen tän viitsii mulkaista!

  VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!