lauantai 31. joulukuuta 2022

Jonkinmoinen katsaus menneeseen vuoteen


Niin se vuosi vaihtuu ja uusi vuosi tilalle, mutta uskoisin touhujen noudattelevat hyvin pitkälle samaa kaavaa kuin aiemminkin. Ajattelin tänne blogille kehitellä jonkinlaisen katsauksen menneestä vuodesta. Meinasin tehdä sen niin että pöyhiä valokuva galleriaa ja sen myötä jollain lailla kelata vuosi lävitse.. ja kun tämä on jonkinlainen urheilu palsta ollut kaikki nämä vuodet niin kuvat yllättäen koitetaan löytää urheilun parista. Katsotaan kuinka tämä onnistuu..
Voipi olla että somekanavien seuraajille ainakin osa kuvista on tuttuja, koska kuvamateriaalia ei ole kovin runsaasti.. harvoin käyn lenkillä ja vielä harvemmin kuntoiluita kuvataan..

Tästä se lähtee... Kuva otettu työpaikan pihalta Tammikuussa.. vuoden alusta alkaen miltei joka viikko vähintään yksi työmatka mennen tullen jalkaisin....

Kuvien perusteella Helmikuussa on ainakin työmatkaa taitettu pyöräillen, niinkuin käytännössä koko vuosi kesät talvet niinä päivinä kun en mennyt jalkaisin töihin.. autolla menin töihin ehkä alle viis kertaa vuoden aikana..ja kerran hiihdin töihin..

Maaliskuussa olen ainakin käynyt hiihtämässä.. Se lienee edelleen se urheilu harrastuksien ykkössuosikki omalta osaltani..

Huhtikuun alussa Tampereen Kaupissa reviteltiin oma 50km perinteisellä oikein kunnolla.. hyvin harvoin tuli pidempiä lenkkejä tehtyä.. joitain silloin tällöin ja tämä oli ainoa kova vauhtinen pitkä 

Huhtikuussa muutenkin Tampereella hiihtokelit jatkuivat pitkään tämä kuva on otettu 9.huhtikuuta.
Kelejä tosiaan oli vaikka jokseenkin harvakseltaan silti tuli suksilla käytyä.


Edelleen huhtikuu.. silloin on ainakin suht tiheään tullut otettua kuvamateriaalia erilaisista liikunta harrastuksista.. huhtikuussa ja muulloinkin tapana ollut voimalla ainakin kerran viikossa rautojen parissa.. eihän ne isoja ne raudat ole tälleen heiveröisellä pojalla, mutta koitettava on liikuskella..


Huhtikuussa jopa elektroniikka tykkäsi tekemisestä..tai en minä tiedä onko tuo lukema hyvä vai huono mutta "huippukunto" kuitenkin 😂

Toukokuussa tuli juoksenneltua ja vissiin pari rullahiihtoa sekä voimailua ja joskus verryttelyä spinning vehkeellä.. kuvamateriaalia ei toukokuusta juurikaan löytynyt..

Kesäkuussa sitten vissiin enimmäkseen tuli juostua.. videopätkä on kesälomalta kun tein keskimääräistä pidemmän lenkin ja juoksin jopa 20km maantiellä..
Kesäkuussa oli myös 10 päivän jakso jolloin ei tullut muuta kuin enintään työmatka pyöräily jos sitäkään..

Tämäkin kuva kesäkuulta ,ratajuoksu ja jonkinlaiset vedot kuuluivat harrastuksiin kaikkina kesäkuukausina melkein viikoittain.. kuntoilu seura noissa tapahtumissa oli laadukasta ja suulasta sekä itseäni kovakuntoisempaa.. tuo on niitä harvoja tapauksia kun itsekseni olin radalla.

Heinäkuu olikin taas hieman monipuolisempaa ja säännöllisempää tekemistä..
Jumpallakin tuli käytyä että vartalo pysyy edes jollain lailla kiinteänä..

Tätä pirun pitkää päivitystä tehdessä muistin että muutaman kerran vuodessa tulee mentyä töihin myös rullahiihtäen.. tässä kuva heinäkuulta työpaikan pihalta.

Kesän aikana oli myös sellainen jakso että tuli mentyä töihin rullasuksilla ja paluu juosten..ja seuraavalla kerralla toisinpäin..aina kuitenkin jotkut kuntoilu välineet odotti työpaikalla.. tässä sitä köpötellään kotiin Kiertotien kautta töistä..

Elokuussa tuli juostua 191km. Kuitenkin kuvamateriaalia ei juuri mistään urheilusta löytynyt.. kuvassa siis kevyttä kunto jumppaa totuttuun tylsään tapaan esitettynä...


Syyskuussa sitten yllättäen juoksua.. työmatka pyöräilyä, voimailua ja pätkä rullasuksilla.. muutama yksittäinen muu harrastus..

Lokakuun alkuun sitten tuollainen pikku hölkkä johon erehdyin lupautumaan noiden juoksu harrastajien yllytyksestä..

Pirkan hölkkä ekan kerran (viimeisen)
No olihan se mukavaa, pakko se on myöntää..

Marraskuussakin juoksua,talvea odotellessa.. vuoden juoksu kilsat on 1500 ja risat.. ei kummoinen lukema oikeille juoksu-urheilijoille, mutta mulle se on ihan hyvä määrä..


Oman tyttären harrastuksen myötä vanha kestävyysurheilu jääräkin pääsee pitämään jonkinlaista ketteryyttä ja notkeutta yllä.. kulmikas on suoritus tekniikka, mutta hieman sinnepäin se kuitenkin menee..
Joulukuussa siis ollaankin jo menossa

Joulukuussa isoin juoksuinto oli ehkä ainakin hetkeksi laantunut ja tässä yritetään aktivoida myös yläkroppaa kun alkoi näyttää siltä että pääsee myös hiihtoa harrastamaan ..

Taisipa ensimmäinen hiihtolenkki tulla jo marraskuun puolella tykkilumella.. ja joulukuussa muutama enemmän, ei tosin ihan niin montaa kuin haaveissa oli kun nuha vei muutaman päivän.. kuva kuitenkin jouluaaton ulkoilusta.. 



Ja lisättäköön tähän vielä taas tämä perinteinen viesti että jos joku näin pitkän ja tylsän päivityksen jaksoi katsoa kokonaan niin huutakoon hep!

Hyvää uutta vuotta kaikille!

5 kommenttia:

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!