maanantai 28. huhtikuuta 2008

Uuden kauden aloitus

Olen koko ikäni minkä hiihtoa oon harrastanu katkaissu entisen kauden viikkoon 18 ja aloittanut siitä uuden. Laskennallisesti tämä systeemi siis jatkukoon. Tunteja en ole laskenu, sitä vois jossain vaiheessa hieman katsella. Muutama tunti hikoilua vuoteen on mahtunut sentään.
Satuin tossa vilkaisemaan Pohjois-Savon hiihto ry:n sivuja...näemmä ovat pistäneet uuden ryhmän pystyyn. Mun nimeä sieltä ei löytyny...valintaperusteeksi oli sanottu edelliskauden menestys....No kumminkin sieltä löytyi sellaisia nimiä jotka oli mun takana viime talven kisoissa, eli valintaperusteet ei ole pelkästään menestys. Kaikella kunnioituksella ryhmässä olevia kohtaan! Äärimmäisen hyviä jätkiä jokainen ja oikeesti toivon heille menestystä! Olen heitä mielessäni ja ääneenkin kannustanut tuolla kisapaikoilla ja muuallakin tähänkin saakka. Mukavia miehiä, ja lahjakkaita urheilijoita! Treenatkaa pojat kovaa!
Taidanpa hieman lähteä minäkin haukkaamaan happea ulos!

7 kommenttia:

  1. Onkos teidän piirissä aina se menestys ollut kaikista ratkaisevin tekijä??

    VastaaPoista
  2. Enpä usko että on ollut menestys se ratkaisevin tekijä... Pärstäkertoimellakin taitaa olla vaikutusta, ikävä kyllä!

    VastaaPoista
  3. Niin lisätään vielä tuohon, että taidatpa olla "liian vanha" noihin ryhmiin, eihän tuon ikäisestä vanhuksesta enää voi mitään hiihtäjää tulla, sori vaan broidi! (tai niinhän sitä luulis!)

    VastaaPoista
  4. No, jotakin pakko kommentoida.
    Tässä piirissä todellakin piiri pieni pyörii, sanan varsinaisessa merkityksessä ja vielä pyörii sisäkierteellä ja vahvalla imulla.

    VastaaPoista
  5. Mutta onpas nyt hieno kuva etusivulla, mihin lie hävinnyt kuva Espenista "sammakkopuvussa", enteileekö tämä taas jotain?

    Mutta tosiaan tuossa kuvassa tiivistyy jotenkin se hiihtoharjoittelun syvin olemus kun kovan reenin jälkeen voi tyytyväisenä vetää vähän henkeä.

    VastaaPoista
  6. Ei nuo muutaman päivän leirit autuaaksi ketään tee. Runtua vaan ja näytät sitten muille ensi talvena missä mennään.

    VastaaPoista
  7. Eipä tässä mihinkään autuuteen pyritäkään, nautitaan treenamisesta ja pyritään saamaan tulosta. Katkeroituminen jätetään jollekin muulle. Hatunnosto kaikille aktiiveille jotka treenaavat ja nauttivat tekemisestään!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!