tiistai 15. huhtikuuta 2008

Vieroitusoireita liikunnasta

Viimeks oon lauantaina liikuntaa harrastanut, silloin aamulla vielä hiihtelin Puijon kukkulan laella. Mahtaisko siellä vieläkin kyetä kun välissä jo kerran tuli muutama sentti lunta lisääkin. Nyt vaan keli näyttää jo niin lämpöiselle että alkaa varmaan olla aika loskaa. Aamulla oli vielä pakkasta mut sen verran ajoissa duuniin meno etten jaksa nousta jo neljältä ollakseni viiden aikaan puijolla ja seiskalta duunissa. Eli olkoonpa siis hiihdot sitten mun osalta tässä hetkeks aikaa.
No kumminkin nyt alkaa jonkinmoista kiinnostusta pieneen lenkkeilyyn olemaan, rennosti kumminkin. Kenties voisi hieman vaikka jalkojaan koittaa juoksemiseen totutella. Tunti siis riittänee alkuunsa. Punttia voipi kans pian alkaa kolistelemaan, no pari kertaa viime viikolla vääntelin kotona tiukkaa vatsalihas settiä + käsipainoilla hauiksia. Hieman laiskottanut lähtee salille saakka mutta pianhan se sekin alkanee, kun sitten makuun pääsee niin se on varmana mukavaa. Nyt kumminkin tuo auringonpaiste jokseenkin houkuttaa puoleensa.
Monet hiihtäjät aina pähkäilee oikeaa aikaa todellisen suunnitelmallisen treenin aloittamiseen vanhan kauden jälkeen...milloin on sopiva aloittaa? Itse oon aina vanhan perinteen mukaan aloitellu pientä suunnitelman toteuttamista jo viikolla 18. Tuskinpa siitä tingitään nytkään, ihan mukava lähtee liikkeelle, eikä sitä tarvii sittenkään liikaa pingottaa, ei vaan osaa paikallaankaan olla. Eikä kannatakaan, sitä mieltä mä oon. Kertokaan omia kokemuksia ja näkemyksiä te jotka tänne eksytte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!