perjantai 4. heinäkuuta 2008

Varpaisjärven yökymppi

Eipähän se sitten mennyt niinkuin piti, ei ollut meikäläisestä parantamaan omaa ennätystä viime kesältä, en ollut lähelläkään edes sitä viime vuotista aikaa...mikä lie mysteeri sitten ollut viime kesänä...en tiedä mutta nyt ei ollut puhtia. Jalat menivät pohkeiden osalta kappaleiksi jo parin kilometrin kohdalla eli siinä alkumatkalla mikä oli asvaltti tietä. Lemmettylähän se siihen saakka pisteli sopivan kovaa vauhtia ja jouduin jo siinä vaiheessa jättämään muutaman metrin hajuraon. Teemukin valitteli jalkojensa huonoa toimimista kisan jälkeen, tai lähinnä kumpikaan emme kauheesti valitelleet, totesimme vaan sitten naurussa suin että eipä kulkenu tänään...No olihan Teemu selkeesti mun edellä ja kolme muutakin miestä hänen lisäkseen...jos olisin kärjen matkassa kyennyt menemään niin "uhoamani" aika olis tullu melko justiinsa. Mutta eiii haaveita vain sellaiset ajat.
Lopullinen niitti tosiaan oli kun pistoskin iski mahaan seitsemän kilsan kohdalla, mut sama se on maaliin tulla kun ei sinne kumminkaan kannata keskeyttää ja sieltä kumminkin jalan on tultava.
Nyt täytyy taas tarkkaan punnita tekemisiä treenien suhteen jatkossa, vaikuttaa siltä että jalat ovat jokseenkin väsyneet. Mieli täytyy pitää kirkkaana. Yleensä en pahemmin stressiä ota juoksukisoista mutta myönnetään että pientä harmitusta on ilmassa. Vaikkakin ko. kisan omaa pitkää historiaa jos katsoo niin ihan tyydyttävä aika siinä vertailussa. Mutta minä luulen tai tiedän että oon paremmassa kunnossa kuin milloinkaan, hyviä harjoituksia on tullut ja siellä kulkenut. Nyt vaan hyytyi. Kaipa se täytyy sanoa että jos ei juokse niin ei kai siinä voi tulokset kehittyä.
Sijoitus siis tänään viides ajalla 36.38 kärjestä siis jäin vajaan kolme minuuttia ja omasta ennätyksestä miltei pari minuuttia.
Tämä menee liialliseksi jahkailuksi ja spekuloinniksi, lopetan jauhamisen tähän. Treeni jatkuu ja panokset kovenee!

2 kommenttia:

  1. Älä Espen masennu moisesta, minulla oli sama homma viime kesänä, en päässyt yhdessäkään juoksutestissä lähellekään ennätyksiäni mutta niinpä vain talvella suksi liikkui mukavasti. Ei hiihtäjän tarvitse ollakaan huippukunnossaan vielä heinäkuussa!! Kisakauteen on kumminkin aikaa monta kuukautta ja SM-kisoihin liki puoli vuotta. Älä stressaa ja vaan reenaa ja naura!!!

    VastaaPoista
  2. Niin - ei stressiä, vaan lisää yöjuoksuja, että kulkee ;)

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!