tiistai 14. lokakuuta 2008

Hiihtoliiton hässäkkä

Ettei tämäkään blogi olisi aina vaan pikkuhuumoria niin koitetaan vääntää muutama sana tästä jo pitkän aikaa velloneesta hiihtoliiton doping asiasta. Tai mitenkään erityisen paljon en siihen aio ottaa kantaa mutta kun kaikissa muissakin hiihtomedioissa siitä mainitaan niin sitten täälläkin..
Tuovisen aki kirjoittaa aiheesta hyvän kannanoton tuolla:http://www.fortesport.fi/uutiset.html?76
kannattaa käydä lukemassa!
Niin itsellä hiihdon harrastajana on lähinnä sellaisia kokemuksia tuosta nykyisestä liiton saamasta mediahuomiosta että kun esim jonkun puolitutun tms. ihmisen tapaan ja siinä keskustellaan ja hän kuulee hiihtotaustani, niin seuraava aihe sitten onkin että mitä mieltä olet tästä doping asiasta...Näin se keskustelu etenee. Tämä on kyllä varsin sääli koska tästä äärimmäisen upeasta lajista löytyisi tuhat kertaa mukavampiakin keskustelun aiheita. Esin treenaamisesta, välineistä, tietty kisoista! mutta ilman doping aihetta. Toki sekin aihe kovasti liittyy lajiin valitettavasti, mutta jos se on suurin ja tärkein asian ja miltei ainoa asia minkä vähemmän asiaa seuraava henkilö huomaa niin se on kyllä kamalan harmillista!
Nämä entiset mestarit jotka ovat pääosissa näissä media jutuissa ovat juuri niitä henkilöitä joita esim meikäläinenkin nuorisosarjoissa piti suuren suurina esikuvina! Heidän menestymisen ja näkymisen ansiosta hiihdosta tuli nuoren urheilijan silmissä aivan kuningaslaji! On se sitä kyllä vieläkin mutta valitettavasti sädekehä noiden henkilöiden ympärillä on hivenen tummunut. Toki he ovat treenanneet ja valmistautuneet ja antautuneet lajille 100 prosentin asenteella, se on todella hienoa. Hiukan kuitenkin näin jälkikäteen saadut tiedot ja puheet himmentää sitä kokonaisuutta.
Seuraillaan tilannetta edelleen ja kommentoidaan tarvittaessa lisää ja kommentoikaa ihmiset jotka satutte vilkuilemaan tätä blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!