tiistai 21. lokakuuta 2008

Talven odottelua(aina vaan)

Niin ulkona on pimeää ja märkää kuten tavallista tähän vuoden aikaan. Masennukseen ei kuitenkaan ole syytä vaipua. Fiilikset on ihan mukavat , välillä täytyy hiukan palautella ja nimenomaan koittaa valmistella lihaksia ja kroppaa siihen että hiihtoleirillä on sitten ilo hiihtää, ja tietenkin hirmuinen toivomus ja odotus että tulisi kunnon lumiset kelit, no se jää nähtäväksi! Tänään tässä ei sen ihmeempää...täytyy kehua että meikäläinen kävi parturissa...siksi se mainittakoon tässä koska tukkaa on edelleen niin pitkästi jäljellä että kukaan tuskin huomaa parturissa käyntiä ellei sitä erikseen mainita. Tärkeintä kumminkin on että nyt tästä takkupehkosta menee taas kampakin lävitse!
Uusi galluppikin on tuossa esillä, näillä syvääluotaavilla kysymyksillä koitetaan profiloida hassuhiihtäjä palstan lukijoita, vastatkaa siis rehellisesti;)
Niin joku hurja saattaisi jopa paidankin ostaa tuon edellisen kyselyn perusteella...aika näyttää pitääkö teitä mukavia anonyymejä vastaajia saattaa vastuuseen noista teoistanne:)
Nyt voisin keksiä jotain muutakin viihdykettä loppuillaks kuin tämä koneellä näppäily!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!