torstai 23. lokakuuta 2008

Pallopelit pannaan!?

Nyt sitä sitten toteutui yksi kauhuskenaario kun eilen erehdyin pelaamaan salibandya maalarimestareiden kanssa. Kuinka ollakaan nilkka jossain tilanteessa hiukan nitkahti ja se tällä erää on turvoksissa ja hiukan kipeä. No onni onnettomuudessa vakavampaa ei sattunut. Tohtori-setä oli sitä mieltä että mistään vakavasta ei ole kyse ja samaa mieltä olen itsekin. Kävelemään kykenen ilman ongelmia joten ei mitään katastroofia. Pari päivää töistä pois ja lepoa niin eiköhän taas pysty toimimaan normaalisti. Ainakaan nyt en juoksemaan lähde pariin päivään:)
Mutta jätänkö pallopelit....ehei ei sinne päinkään...tekevälle sattuu...siihen nähden miten paljon meikäläinenkin on ikäni aikana juossut futiksen ja sählypallon perässä on vaivoja ollut varsin harvoin..Ei huoleta laisinkaan. Luulisin että viikonloppuna kestää sukset jalassa jo harrastaa liikuskelua ihan kivutta..päivä kerrallaan mennään!
Lumileirille on vielä aikaa joten ennen sitä kivut varmaan katoavat...Suunnitelmissa pientä muutosta lappiin menon kanssa...jos jollakulla on tarvetta kämppikselle viikolla 45 levillä tms. niin ilmoitelkaa minulle!:)

1 kommentti:

  1. Ja jumpparitäti laittaa ohjeita, että kylmää nilkkaan ja vähän malttia alkuun, että nilkka piäsöö paranemmaan!!! Sitten kun nilkka ei enää pahemmin turvottele ja sillä kärsii tehä jottain, niin suosittelen tukiharjoitteeksi keikkumista ja erilaisia askelluksia jne. tasapainolaudalla että nilkan tukilihakset tulee taas kuntoon! Tsemppiä vaan!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!