torstai 1. tammikuuta 2009

Vuosi vaihtui

Jep, vuosi vaihtui todella kovassa tuulessa ja tuiverruksessa parin sähkökatkon saattelemana. Lapinlahdella käväisin siinä syötiin ja pikku konjakki napattiin.
Nuhakin alkaa hellittämään...tänään kävin kokeilemassa hiihtelyä..liikuskelin hetken aikaa sukset jalassa pihalla..ehkä tästä tokenee joskaan vielä ei ihan supermies olo ole. No olihan tuo Lapinlahden hiihtobaanakin ihan paskassa kunnossa joten eipä tarvinnut pitkästi senkään takia hiihtää. Myrsky oli riepotellut roskaa ja keppejä koko ladun täyteen ja muutenkin kun eivät kehtaa siellä ajaa latukoneella niin nyt se baana oli sitten sellainen että jään päällä oli paksu kerros roskia..olihan siinä mukava hiihdellä!
No Keuruullehan tässä sitten matka käypi, uskoisin starttaavani siellä kisoissa, vielä on hetki aikaa parannella nuhaa...jos ei tervehdy tarpeeks kisatakseen niin käydään nyt ainakin sukulaisia moikkaamassa sielläkin suunnalla!
Keuruun Scandinavia cupin jälkeenhän onkin sitten jo suomen mestaruus kisojen vuoro. Siellä koitan taas nautiskella joka kisassa! Kisoihin hyväksyttyjen nimilistakin ilmestyi ja oma nimikin siellä siis löytyi, näillä mennään!
Loppiainenkin häämöttää ja maakuntaviestit...meikälle koittaa sille päivälle vapaapäivä kisahiihdosta, reilun vuosikymmenen jälkeen...mitäköhän tuona päivänä oikein tekisi...?
No nyt vetäisen itteni alastomaks ja käännyn tuohon sängyn puolelle ja unta kaaliin..Aamulla duuniin ja sitä rataa...
http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/?x3911=4878539

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!