maanantai 30. marraskuuta 2009

Galluppia ja muuta höpinää

Niin kelit jatkuvat edelleen äärimmäisen talvisina. 2-4 astetta lämmintä ja vettä sataa. Huomenna alkaa jo joulukuu, tuliskohan sen mukana viileämmät kelit? Pientä lupailua siihen suuntaan on ollu säähemmoilla. Toisi sitten lopummasta joulukuuta pukki edes säkillisen lunta lahjaks niin nähtäis sitäkin hieman jos ei muuta. Urheilurintamalla ei sinällään mitään uutta ja ihmeellistä. Tylsää on ollut tuo treenaaminen ei sille mahda mitään. Juoksemista ja puntin nostelua olen enimmäkseen tehnyt, mun jalat vaan ei tykkää juosta, eikä kyllä pääkään. Haluis tosiaan suksille takaisin ja pian! Tossa oli toi entinen galluppi ja vaikkakin otos jäi suhteellisen pieneks niin näytti siltä että vastaajat kallistuivat siihen suuntaan että kannattais hankkia uusi harrastus. Nyt siis kysynkin teiltä arvon blogitekstin lukijat että mikä laji se passais uudeks harrastukseksi. Vastailkaa ja tosiaan tänne saa jättää kommenttejakin, olisin niistä erittäin iloinen! :D

3 kommenttia:

  1. Jos ajatellaan lajikirjoa, jota nykypäivänä löytyy mykykeiton keitosta saappaan heittoon, nykysillään jopa MM- TASON LAJEINA. Julkisuusarvokin on sitä suurempi, mitä kummempi laji on kyseessä. Kirjottasinko näin että, kannattaa keksiä ihan oma laji ja reenauttaa siinä itsensä äärihyväksi, niin hyväksi, että tietää satavarmasti ettei kukaan tule koskaan lajissa itseä pesemään. Sitten vaan MM-kisat pystyyn ja voitto kotiin. Esim. A4 Paperin heittokilpailu on aika haastavaa puuhaa, ilman ettei paperia taittele tai kyhää siitä hornettia. Kyllä lajeja löytyy ja jos ei itse keksi niin ainahan voi mennä vaikka keilailemaan hohtokeilausta.

    VastaaPoista
  2. Sä oot kyllä niin hyvä virkkaamaan! Etkös sä joskus virkannu ketjusilmukoita kodinhoitohuoneen ovelta takan muurille asti?!? Mut sittenkin kallistuin tonne baletin suuntaan ;) Rikoo on riskillä ruma ja silleen ;) Olis se aika hienoa katella kun sä varpaiden kärjillä tikittelisit menemään! Hehee... Noo, toivotaan nyt kuitenkin, että sitä lunta tullee!

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti Espenin lahjoilla
    kuuluisi hieman kahjoilla
    ja liityä japanilaistalliin,
    urheilemaan ninjamalliin!
    Erilaisia esteratoja
    olisi tarjolla varmaan satoja.
    Suurella vetreydellä ja voimalla
    sekä valtaisalla nokkeluudella
    olisi Espen voittaja varma,
    ei estäisi edes paha karma.
    Niissä kisoissa on tiettyä taikaa,
    saisi Espenkin enempi TV-aikaa
    kuin kylähiihtokisoissa
    otatuksissa joissa
    yleensä saa vain pahan mielen
    kera mehussa palaneen kielen.

    Että onnea vain Ninja Warrior uralle, täältä tulee kannustusta ihan kympillä!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!