maanantai 15. helmikuuta 2010

Valistusta vai valitusta??!!

Pakkasta viis ajettu baana hyvä luisto,
mutta onks Sarpatista tullu koirapuisto?
Oli baanalla kaks valkeeta räksyä,
hiihtäjää kohtaa jokseenkin äksyä.
Ja yks reilusti isompi musta,
muris ja baanalle laski kusta.
Tytsyt niille keppejä viskoi,
hurtat ne takaisin ladulle kiskoi.
Vissiin jokin päässä mättää,
kun nekin pitää ladulle jättää..
Itsekin kovasti koirista tykkään,
mut entäs jos niitä päin lykkään.
Ihmisen tyhmyydestä saa koira kärsiä,
joutuu pian tuonpuoleisessa luuta järsiä.
Eiköhän koirille turvallisuus suoda,
eikä niitä hiihtäjien sekaan tuoda???!!

2 kommenttia:

  1. Vai on Sarpattikin menetettyä aluetta. Halimaalla kun ei enää kannattaisi latuja ajaa ja valaista. Talutusnuorankantajat kulkevat latukoneen perässä ja muu väki sitten täydentää hävityksen. Vesitornin lähes maan paras junnurata on lisääntyneen asutuksen seurauksna ihan läpikulkutienä...pitäisi varmaan hiekoittaa ettei nahkapohjat lipsu.

    Joka tapauksessa hienoa että Nokiankin laduilla liikuttelee lankkujaan joku oikea aikuinen kilpahiihtäjä. Toivottavasti tämän illan mestaruusmittelöissä mono on syönnillään..

    VastaaPoista
  2. Juu näkyy ympäri suomen olevan sama ongelma! Koiraihmiset ovat kovasti sitä mieltä ettei heille oo muita uria kuin ladut talvisaikaan... Onhan se toki totta, että metässä on lunta ja hankala siellä umpihangessa on mennä, mutta haloo se on ehkä 3-4 kuukautta näinä aikoina kun se latu on siellä olemassa, muina aikoina koiran kanssa pääsee mihin vaan! Itsekii joskus oon laskenu jonkun ison alamäen yhellä suksella alas, kun piti väistää koiraa kesken mäen... melko vaarallinen tilanne niin koiralle kun itellekin! Kaikesta huolimatta haluaisin itsekin koiran, mutta en sitä kyllä ladulle veisi vaarantamaan hiihtäjiä ja koiran omaa terveyttä!

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!