sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ahveniston talvi GP

Kun ei kulje niin ei kulje. Näin voisi melkein aloittaa ja päättää koko tekstin. Meikäläisellä vaan on tapana jaaritella paljon enemmän joten tässä sitä sitten tulee muutama rivi.
Keli oli upea ja reitti oli upea hämeenlinnassa! Ahvenistolla on mukavan mäkinen ja rankka reitti, se vaatii kuntoa ja toimivat sukset, molemmat taisi olla aavistuksen niin ja näin. Kisamatkana 15 km yhteislähdöllä perinteisellä. Eka kierros meni jotenkuten ok, mielestäni hiihdin rauhallisesti. Kumminkin tuntui pito aavistuksen herkälle. No niin siinä sitten kävi että kun jalat meni melko äkkiä hapoille niin sit alkoi lipsumaan ja eroa tuli niin pirusti hetkessä ja peli oli pelattu. Kumminkin sen verran sinnikäs (hölmö?) luonteeltani etten kesken jätä kisoja joten sieltä sitä sinniteltiin maaliin saakka sijaluvulla 14. Voiton vei hämeen hiihtolegenda Hannu Riipinen! No itse olin sukseni laittanut ja valitsin juuri sen huonomman sittenkin, eli ei voi muuta kuin peiliin katsoa syitä hakiessa!
Olen hiihtänyt hämeenlinnassa usein. Viimeksi ennen eilistä vuonna -97 nuorten Sm-kisoissa hiihdin alle omien odotusten ja nyt heti perään 2010 hiihdin jälleen huonosti, eli täytyy vaan tuumata että ahvenisto ei meikäläiselle sovi kisapaikkana. Ainakaan näköjään talviurheilussa, mene ja tiedä tuskin siellä kesäisin tehtävässä rata-autoilusskaan homma harjoittelematta pysyis lapasessa! Koitetaan kumminkin vielä tätä hiihtoa jatkossakin, katsotaan mitä tuleman pitää...
tulokset:http://www.hameenlinnanhiihtoseura.fi/mp/db/file_library/x/IMG/13046/file/Ahvenisto_tulokset_10.htm




Kuten kuvista näkyy on puitteet aivan mahtavat kisojen pitämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!