sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Aavistuksen hajanaista.

Miten se onkaan mahdollista että motivaatiossa ja fiiliksissä tämä alkukesä menee sitten kovasti lähelle tuota vanhaa ohjelmaa halusi tai ei. Viikon sitaatti siis on siis kirjoitettu viikon 22 päätteeksi yhteenvetoon ja se kuuluu näin:

"Jäi taas löysäksi tämä viikko(laiska urheilija!!)"

No tässä nykyhetkessä taisi tunnit täsmätä siihen vanhaan, eli samaa kaavaahan tässä pitikin noudattaa. Harjoituksia tuli vain neljä, tunteja kuusi.
Ehkä muuten olisin "ahnehtinut" pari kolme tuntia enemmän mutta jostain ihmeen syystä jalat ovat olleet kolme päivää pirullisen raskaan tuntuiset, treenaaminen ja työssäkäyminen on aina vaan totutun raskas yhdistelmä, vaikkakin onnettomat treenitunnit.
Joka tapauksessa rullahiihtokausi on tällä viikolla avattu ja fiilinki kaiken kaikkiaan on ok. Huomiseen ja ylihuomiseen koitan hiukan satsata koska on kaksi arkivapaata. Vanhassa ohjelmassa on tulevalle viikonlopulle MVM-team leiri , mutta kun on viikonloppu hommia niin koitan painella sitä ohjelma sisältöä nyt alkuviikosta.
Tulossa sen leirin tiimoilta ainakin tähän saakka ylivoimaisesti paras sitaatti, odottakaa innolla hah!
Niin mikä siis oli MVM-team... Humoristinen ja urheilun jokseenkin vakavasti ottava savolainen nuorisojoukko, joka kokoontui kesän ja syksyn mittaan toistensa koteihin puhumaan paljon ja treenaamaan paljon ... Kuusi jäsentä joista jollain tapaa urheilun parissa ollaan pysytty tavalla tai toisella. Pari Jannua maaningalta, pojat ainakin on pesistä pelanneet viimeisimpien tietojen mukaan, hiihto on jäänyt, Sit tuttuakin tutumpi Jakke "Temporainer" Rissanen kuului teamiin. Tietysti toinen urheiluväelle tuttu on tää Savolainen urheilukauppias/monitoimimies A. Tuovinen silloinen Varpaisjärveläinen ja sit oli vielä Lapinlahdelta yksi sankari mukana. Meikäläinen siis edusti Sonkajärveä silloin.
Jaa että mitäkö nimi tarkoittaa? MVM- Mikä vain miellyttää? Melko V***umaiset miehet? Melko varmat mestarit? Nimiä on ihan järjetön määrä keksitty noiden leirien aikana. Mistä alunperin tuli toi kirjainyhdistelmä en tiedä...?? tuskin kukaan ihan tarkkaan tietää?!
No tässä pikainen viikon yhteenveto ja hiukan valotusta tulevasta, koitetaan saada ensi viikolle mielenkiintoisempaa päivityksen aihetta, päivitystä ja runoa tulee paremmin silloin kun treeni oikein kulkee, jotenkin kun nämä vähätkin aivot saa tuuletusta tuolla ulkona lenkkipoluilla niin paremmin tarinaakin irtoaa, sitä odotellessa!

1 kommentti:

  1. MVM= Mikko Valmentaa Meitä, Me Voitamme Muut, Muut Voittavat Meidät, Marko Vie Muijat, Muut Vievät Mestaruudet, Me Valloitamme Maailman, Muija Vajaassa Minuutissa... Tästä voi joku jatkaa jos muistaa enemmän...

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!