sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Laiskuus iski aamusta, korjataan tilanne illalla...

Tarkoitus oli heti aamulla startata taas kiertämään tota kilsan lumirinkiä mutta eipä huvittanut. Mikäs pirun kiire tässä mihinkään on pyhäpäivänä! Niin että hyvää isänpäivää vaan kaikille isille! Oma isukka varmaan viilettelee jossain tuolla lapin lumilla nauttien! terveisiä eritoten sinne!
Tässä olen sitten vaan kulutellut aikaa ja ottanut rennosti, kohta on sapuska valmista ja sen jälkeen sitten mahan sopivasti vajuttua on aika siis painella illaks lenkille.
Tässä oon nautiskellut youtube tarjoamasta rock historiasta. Tällä kertaa mennään suomipunk osastolla ja 2000 luvun vaihteessa. Hiihtoliitto on saanut oman osansa tälläkin taiteen saralla.
Tässä tää vaasan ylpeysbändi ja mun ikisuosikki josta en näköjään pääse eroon enkä tahdokaan!
Toinen voisi kuvastella sitten jollain tapaa tätä mun yleensä vallitsevaa olotilaa!?

Tässä olen tehnyt välitilinpäätöstä menneestä sulan maan kaudesta. Projekti meni suurelta osin päin V****a ja tällä kokeilulla voidaan todeta että 18 vuotiaan huimapään ohjelmaa ei pysty suoraan siirtämään 31 vuotiaalle "kangistuneelle" No ehkä aika moni ongelma tuli suhteellisen rajusta työtahdista kesällä ja omasta keskinkertaisesta lihashuollosta. Nyt viisaampana muistan taas paremmin venyttelyn yms merkityksen. Näin olenkin miettinyt että koitan palata tohon ohjelmaan muutaman yksittäisen täsmäiskun kera, lähinnä erilaisia nopeuteen liittyviä harjoitteita suksilla kunhan talvi tulee.
13 vuotta sitten olen näköjään ollut hiihtämässä leirillä Iso-syötteellä viiden päivän ajan ja hiihtoa on näköjään tullut 2-5 tuntia päivässä. Leirin viimeisen harjoituksen jälkeen on kommentti:
"leirin rasitus hieman tuntuu mutta mieli on positiivinen vahva tunne!" Näin palattiin taas ison tauon jälkeen tähän viikon sitaattihommmaankin.. Kuvastaa että asenne ja asennoituminen on tuolloin ollut positiivista ja hyvää päivästä toiseen.
Nyt en jaarittele enempää vaan menen lihapatojen ääreen, tänne palaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!