perjantai 25. helmikuuta 2011

Välivuosi?

Tuossa havahduin juuri että helmikuu on jo miltei lopussa ja meikäläinen on hiihtänyt vain seitsemän kilpailua koko talvena! Varmaan en kahteenkymmeneen vuoteen ole niin vähän kilpaa hiihtänyt, joten täähän on melkein kuin en kilpahiihtäjä oliskaan hah vai miten tää pitää tulkita.. Vähän niinkuin välivuosi?
No joka tapauksessa suksien päällä olen ihan kohtuudella viettänyt aikaa, laskenut en ole mutta arvelisin että enemmän kuin viime talvena taikka toissa talvena. Välillä on tuntunut hyvälle ja välillä on väsyttänyt ja vituttanut, lienee normaalia? Kisoista ei isompaa kehumista ole mutta jospa kauden parhaat olis vielä tulossa... taitaa sitä vielä viisi tai kuusi starttia tulla lisää eli ehkä tätä vielä jonkinlaiseksi kilpaurheiluksi pystyy siinä valossa sanomaan.
Pakkaset vähän hellitti ja kävin hiihtämässä , ja hiihto tuntui hyvälle kun vauhtiin pääsi.. lihas oli notkea ja rento.. äkkiä treeniä lisää että saan taas paikat jumiin!
Maaliskuun lopussa kulkee! tai sitten ei...
Ei mitään asiaa taaskaan, eli heippa!

2 kommenttia:

  1. Onkos ne jotkii SM:mät sillon maaliskuun lopussa? Ainakii minä olen tulossa maaliskuun vikana viikonloppuna käymään Tampereella nääsnääs... sattuuvatko kisat samalle aikataululle?

    VastaaPoista
  2. Joo sm kisat silloin maaliskuun lopulla, eli emme näe silloin tampereella...

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!