keskiviikko 1. elokuuta 2012

Paluu juoksukisoihin


Niin sitä on taas meikäläisen sisällä orastavaa motivaationpuuskaa havaittavissa! Kai se pakkokin on ravata kun kerran sinne pirun maratonille oon itteni ilmoittanu! Joo tänään tempaisin lyhykäiset trikoot t-paidan ja lenkkarit päälle ja lähdin pirkkalaan jossa oli yöhölkkä niminen tapahtuma. Kisa oli hienosti järjestetty, kaikki tarvittava info löytyi ja tunnelma vaikutti olevan hieno jo paikalle tullessa. Ainoa miinus oli se että ilmoittautumis pisteen henkilö oli niin tosikko ettei suostunut laittamaan mun nimen perään seuran nimeksi hassuahiihtäjää, edustin siis Tamperetta.
Vähän koko päivän oli ollut väsyttävä ja unelias olotila.. arvelin että eiköhän se siitä herää kun vähän itseään rankaisee tuolla maastossa.. Reitti oli upea, nousujakin ihan reilusti, ei mitään maantiejuoksua.. ehkä hieman enemmän maastojuoksun kaltaista.. hiekkapohjainen alusta kiveä ja hiekkaa.
Itse suoritus oli itselläni sellainen että ei se oikein tuntunut miltään ihmeellisen pahalta mutta en vaan kovempaakaan päässyt, tuloksena 10,5 kilsan matkalle aika joka on noin 42 minuuttia.. sijoitusta en tiedä enkä aikaakaan sekunnilleen vielä, en kyselly kisapaikalla tarkkoja sekunteja.. eiköhän ne tänne nettiin saada pian esille. Voittaja olikin ihan eri planeetalta, hänen vauhdissaan en olisi pysynyt varmasti kilsaakaan vaikka oisin täysiä juossut! Tämä herra Korir juoksi tuolle reitille uuden jäätävän ennätyksen, hänelle jäin puoli ikuisuutta eli vissiin kai sen 11 minuuttia. Linkitetään tuloksia tänne kun saadaan..
Tosiaan mietiskelin että taisi edellinen juoksukisani olla ehkä neljä vuotta sitten Varpaisjärvellä, että ehkä voisin juosta seuraavan kympin kisan jo heti perään vuonna 2016!
Jos joku on mut nähny muualla juoksemassa numero rinnassa vuoden 2008 jälkeen niin ilmoitelkaa, lienen ollut niin liekeissä etten muista!
No kuukauden päästä maratoni, mitä sen jälkeen ja mitä ennen sitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!