sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hiihtokilpailua, ihan totta!

Nyt tosiaan tuli sitten urakoitua kisaladulla oikein kahtena päivänä peräkkäin. Jollain ihmeellisellä tavalla sitä voisi vaikka kehua mukavaksi toiminnaksi. Lauantaina siis oli Tampereella vuotuiset talvikisat. Keli oli mitä mainioin pakkaskeli talviurheiluun ja kun reittikin oli kovin mahdollinen mitä vaan tampereelle pystyy tekemään niin haastetta riitti näin ensimmäiseen perinteisen starttiin ja ensimmäiseen "normaali" kisaan. Matkana siis 15 kilsaa. Aavistuksen varovaisesti täytyi matkaan startata kun oli jaksamisesta pelko perseessä. No se varovaisuus taisi vaan jäädä sitten päälle koko matkan ajaksi, sellaista perustasaista vääntöä se taisi sitten olla, nousuihin olisi ehkä kaivannut jostain vähän poweria lisää kun tuntui kuin matelisin niitä vaikka kuinka käsiä ja jalkoja heilutin, silti kumminkin tuntui että ei mennä vielä maksimihapenotolle. Joka tapauksessa ehdottomasti kunnon mukaista menoahan se oli ja lopputuloksena sija joka on ensimmäinen joka ei saa palkintoa! Olin siis kuudes ja turpaan tuli voittaja Riipiselle 2 min 10 sek.
Tampereen tulokset: http://tyritys.sporttisaitti.com/@Bin/135975/tulokset.html
Ja sunnuntaina sitten toiseen ääripäähän maastojen suhteen. Vuorossa oli sitten Tammelan ryskeen hiihdot ja edelleen perinteisellä ja matkana kymppi. Ja tosiaan reitillä oli mäkeä vain vähän nimeksi. Olin laittanut saman suksen uudelleen mikä toimi edellisenä päivänäkin. Sen verran laiska olen että en viitsinyt kummallekaan päivälle laittaa kuin yhden suksen kisakuntoon. Mitäpä sitä turhia kun enemmän se menoa jarruttaa kumminkin lähes aina se ukko siinä suksen päällä. Suksi toimii lähes aina varmasti, sen tiedän.
Jollain tapaa samankaltainen fiilis siitä jäi että varsin hienosti jaksaa mutta ongelmia tulee siinä ettei meinaa ennättää. Sellaista tasaista vääntämistä taisi taas olla, tai sille se ainakin tuntui, ehkä loppuakohden hieman aukeni. Toivotaan että se aukeaminen jatkuu seuraavien parin viikon aikana...
Tuloksena kisasta jälleen sija joka on ensimmäinen ilman palkintoa jäävä! Olin siis neljäs 1.08 voittaja Atte Seppäsen perässä.
Joka tapauksessa ainakin vähäsen uskallan olla tyytyväinen tähänkin vähään koska kohtuullista menoa suhteutettuna viime aikojen reenitaustaan. Joskus huonommissakin tunnelmissa kohti sm-kisaa valmistauduttu. Täältä tähän ja jatkossa lisää!
Tammelan tulokset:http://www.tammelanryske.fi/DowebEasyCMS/Sivusto/Dokumentit/Hitulokset2012/TimanttisetRyskehiihdot13012013Ptulokset.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!