sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kilpailukausi avattu


Niin se taas se päivä koitti kun piti numerolappu solmia tiukkojen trikooasujen päälle ja koittaa räkä poskella painella vauhdikkaasti.
Kyseessä siis Hämeen viesti ja itselläni seitsemäs osuus LeKin joukkueessa eli vitonen vapaalla.
Monenlaisten tiukkojen vaiheiden jälkeen viesti tuotiin mulle kolmantena ja lähdin siitä täyttä höyryä tavoittelemaan edelle lähtenyttä joukkuetta. Vitosen hiihdosta ei viime vuosilta juurikaan ole kokemusta mutta ajattelin että kaasu pohjassa kai se on rynnistettävä. Näyttikin alusta saakka ilmiselvälle että yhden joukkueen edestäni nappaan kiinni ja niin kävikin. Ensi metreistä saakka saavutin ja kun rinnalle ja ohi pääsin en sen jälkeen enää kuullut kilpakumppanin huohotusta takanani, enkä taakseni katsellut. Lyhyellehän se vitonen tuntui mutta ihan niin kovaa kuin pystyin koitin koko ajan pinkoa, eli ihan hienosti sijalla kaksi toin joukkueen vaihtoon, eroa oli kärkijoukkueeseen reilusti ja tulihan sitä toki mun osuudella lisää. Hävisin siis 36 sekuntia osuuden voittaneeseen Hakan Sinijärveen. Olin koko osuuteni viidenneksi nopein. Ihan mukava pinkaisu ja kisakauden avaus. Tästä sitten melko pian lisää nautintoa luvassa, siitä sitten enemmän myöhemmin!


Tulokset:
http://www.hakahiihto.com/nayta_pdf.php?id=t&tiedosto=%2Fhv_2013_tulokset.txt

1 kommentti:

  1. Hyvännäköistä menoa oli ladulla ja hienoa oli bongata tämänkin blogin pitäjä livenä kun blogia tulee kuitenkin luettua.

    VastaaPoista

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!