lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kisakausi jatkuu..

Jep, kauden neljäs kisastartti on nyt sitten ollutta ja mennyttä. Harvakseltaan tulee kisoja , osittain keleistä johtuen ja osittain omaa laiskuuttakin.
Joo kuitenkin aina kun kisapaikoille erehdyn menemään niin jotenkin se on juhlapäivä, se kaikki touhu ja toiminta siellä on ihan mukavaa ja sanailu muiden samanhenkisten kanssa.. heh enää puuttuu vain se tuloksen tekeminen!
Tänään tosiaan Kilpailu Hämeenlinnassa Ahvenistolla. Hämeenlinnan hiihtoseuran 90v juhlakisa. Hämeenlinnassa tehdään hienoa työtä hiihdon eteen, kuten Tampereellakin, koska on suorastaan ihme että näillä keleillä ylipäätään hiihdetään. Sen verran luonnonvoimille joutuivat periksi antamaan että kisa vaihdettiin pertsalta vapaalle. Kisareitti itsessään oli hyvässä kunnossa ja verryttelybaanaakin oli reilusti olemassa, märkää tykkilunta siis luonnollisesti.
Omalta osalta kisa oli jokseenkin hankala, tai siis sanoisinko hidas, tasaisen varmasti survoin menemään mutta en kyennyt enkä uskaltanut oikein hyökätä missään vaiheessa.  Tuntuu että ei oikein tällä hetkellä palaudu laisinkaan jos hiihtää kierrokset punaiselle hetkeksikään. Eli pirullisen rankat nousut könysin hissun kissun ja yritin sitten iskee enemmän tasaisella, mutta ei ole niin paljon iskuja että kello siitä erityisesti tykkäisi. Sijaluku minulla siis oli 15. Jäin voittajalle Waltteri Vinkaharjulle 1,50. Tai kisan ulkopuolella Norjalainen  Lars Moholdt hiihti vielä sekunnin Vinkanharjua kovempaa. Omassa sarjassa eli pojat 35 sarjassa olisin ollut kolmas.
Kaikesta huolimatta jäi sellaista positiivisen sävytteistä fiilistäkin koska hiihdossa oli hyviä elementtejä paljon. Suksi toimi ja vieläpä ihan itse laittama, ja jaksaminen tuntuu olevan ok. Kun en kerran oikein irti saanut niin tuntui voimia jäävän vähän jäljelle maalissa, ehkäpä siis jaksan hiihtää keväällä viiskymppisen jos Jyväskylässä on kelejä. Nyt ainoa missio seuraavien viikkojen aikana on että koitan saada omaan hiihtooni agressiivisuutta joka siivittää nousuissa kovempaan vauhtiin ja maksimisykkeisiin. Sellainen tulis kisojen kautta, jospa niitä kisoja jossain olis...
Tulokset:http://www.hameenlinnanhiihtoseura.fi/@Bin/322148/HlHS90_tulokset.htm

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!