keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Jälleen yhdet SM-kisat takana

Niin sitä sitten vaan tuli se aika vuodesta taas kun hiihtoväki kokoontuu sm-kisojen merkeissä. Sinne minäkin vanhasta tottumuksesta suuntasin.
Jämi alkaa olla jo tuttuakin tutumpi paikka sm-kisojen tiimoilta. En sano että se olis tylsä paikka mutta on se silti niin nähty heh. Ja varsinkin kun kovalumisina talvina se reitti siellä on niin rankka että meikäläisen treenitunnit ja hapenottomillit on auttamatta liian vähäisiä. No siihen ei voi syitä kaivella muulta kuin peiliin kattomalla, tämä viikonloppu taas muistutti mulle että on syytä käydä aktiivisesti ulkona kun on suhteellisen tosissaan kumminkin lähdössä Kuusamoon hiihtämään keväällä seuraaviin sm-kisoihin.

Niin pahemmin ei siis selitykset auta, hassuhiihtäjä kiersi kisareitin kahtena päivänä ympäri, hitaasti mutta varmasti.
Vapaan kisasta jäi tunne että oli liiallinen pelko perseessä ja kunnioitus mäkiä kohtaan eikä uskaltanut hyökätä missään kohtaa oikein kunnolla, siitä huolimatta väsyksissä olin lopulta, kierroksia ei koneesta irronnut. Tuloksena vapaan kisasta sijaluku 94.
Vapaan tulokset:
http://jamism.fi/kilpailijat/getfile.php?file=1452
Perinteisen kolmellakympillä sitten oli ukko vielä enemmän puuduksissa ja tuohon maastoon vallitseva lumituiskukeli oli varmasti se joka meikäläiselle kaikkein vähiten kävi. Maaliin saakka sinnittelin vaikka hiihtäminen oli väsynyttä ensi metreistä saakka.
Sinnittely palkittiin sijaluvulla 83.
Perinteisen tulokset:
http://jamism.fi/kilpailijat/getfile.php?file=3100
Ilman selityksiä tulokset kertoo tasan tämän hetkisen kunnon. Seuraavaksi sitten aletaan valmistella itseä kohti Rukaa ja toivottavasti parempaa kulkua. Sitä ennenkin jotain kisailuja kenties. Tän hetkinen sijoitus 35 vuotiaitten poikien listalla on muuten 4. Onhan se meriitti sekin kun ei kovempaan kykene.
Ohessa yksi Tuomo Niittylahden ottama kuva kolmenkympin sinnittelystä Jämillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä enemmän tänne kommentteja laittaa,
sitä enemmän mullekin bloggaus maittaa!